+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiedam.
Laad meer vacatures

Senior Electrical Engineer Schiedam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LMH engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.200 - € 6.000 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van geavanceerde marineschepen als Senior Electrical Engineer, waar je verantwoordelijk bent voor het ontwerpen van cruciale elektrische systemen. Dit is jouw kans om deel uit te maken van innovatieve projecten in een collaboratieve en ondersteunende teamcultuur. Geniet van de flexibiliteit om gedeeltelijk op afstand te werken, terwijl je een marktconform salaris ontvangt en profiteert van een aantrekkelijke reiskostenvergoeding. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving
Wat ga je doen als Senior Electrical Engineer?
Je komt te werken bij een bedrijf dat geavanceerde marineschepen bouwt en installeert met hoogwaardige elektrische systemen. Je belangrijkste taak is het ontwerpen van de stroomverdeling, verlichting en andere elektrische componenten van de schepen. Je maakt plannen voor testen en zorgt ervoor dat alles voldoet aan de voorschriften en de eisen van de klant. Je coördineert ook met leveranciers en controleert hun ontwerpen om er zeker van te zijn dat ze goed passen bij het ontwerp van het schip. Daarnaast help je bij de eerste ontwerpen voor nieuwe projecten en geef je technische ondersteuning bij het opzetten van de systemen. Dit is een tijdelijke functie voor 6 maanden, met een kans om langer door te gaan.

Baanaanbod
Wat krijg je aangeboden als Senior Electrical Engineer?
Salaris tussen 5.200 en 6.000 euro;33 vakantiedagen;Reiskostenvergoeding van 23 cent per km;Flexibiliteit om gedeeltelijk op afstand te werken;Boeiende en innovatieve projecten;Deel uitmaken van een collaboratieve en ondersteunende team cultuur.

Functie-eisen
Wat wordt er van jou verwacht als Senior Electrical Engineer?
3+ jaar in het ontwerpen van complexe elektrische systemen;Ervaring met EMC-conforme oplossingen;Werkervaring in projecten met diverse teams;Bekendheid met MBSE in een V-model omgeving;Bachelor of master in elektrotechniek of verwant gebied;Permanente EU-burgers chap vereist.

Bedrijfsprofiel
Waar ga je werken als Senior Electrical Engineer?
Je komt terecht bij een bedrijf met een rijke geschiedenis in maritieme oplossingen en een sterk engagement voor een duurzame toekomst. Als familiebedrijf geven ze prioriteit aan zorg voor het milieu en het veiligstellen van de toekomst voor toekomstige generaties.Ze staan bekend om het ontwerpen en bouwen van geavanceerde marineschepen en combineren traditionele technieken met innovatieve oplossingen. Hun doel is om toonaangevend te zijn in duurzame scheepsbouw door hun rijke erfgoed te combineren met nieuwe, milieuvriendelijke benaderingen.Het bedrijf hecht veel waarde aan teamwerk en werkt nauw samen met klanten om projecten van hoge kwaliteit af te leveren. Met een uitgebreid wereldwijd netwerk bieden ze een internationale en dynamische werkomgeving. Hier werken betekent voortdurend leren en innoveren
•je wordt altijd uitgedaagd en nooit verveeld! Meer informatie of direct solliciteren?Voor meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden kun je contact met mij opnemen via 0031 1075 427 27 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.Ben je zelf niet geïnteresseerd, maar ken je iemand voor wie deze vacature op maat is gemaakt? Deel deze vacature en maak hem of haar heel blij met deze kans!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in