+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schijndel.
Laad meer vacatures

Orderpicker avondshift Schijndel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 p/u

Vacatureomschrijving

Als orderpicker in ons nieuwe avondteam ben je verantwoordelijk voor het efficiënt verwerken van orders. De exacte werktijden moeten nog worden vastgesteld, maar we verwachten dat deze tussen 15.00 en 23.00 uur zullen liggen. Ervaring in logistiek, met name inpakken en orderpicken, wordt gewaardeerd. Onze producten zijn klein van formaat, zoals zaden en aanstekers.

Wij bieden:

Salaris van €13,27 per uur. Kilometervergoeding van €0,21 per kilometer. Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling met diverse ontwikkelpaden. Een dynamische werkomgeving waarin je als medewerker centraal staat. Waarom voor ons kiezen? Naast een aantrekkelijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden, bieden wij een informele werksfeer waar het familiegevoel hoog in het vaandel staat. Maaltijden worden verzorgd tijdens werktijden, dus je hoeft geen eten van thuis mee te nemen. In de pauzes is er ruimte voor ontspanning, met mogelijkheden om je dartskills te laten zien. Gezelligheid wordt gewaardeerd, en daarom organiseren we regelmatig borrels, BBQ's, en themafeesten op de werkvloer.

Wij vragen:

Beschikbaar voor avondwerk (verwachte werktijden 15.00 - 23.00 uur). Enige logistieke kennis, bij voorkeur ervaring met inpakken en orderpicken. Fysiek in goede gesteldheid, gezien de behoefte aan lopen gedurende de werkdag. Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Waar ga je werken:

Wij zijn marktleider in natuurlijke genotsmiddelen en behoren tot een van de snelst groeiende webshops van Europa. Onze onderscheidende kenmerken zijn een krachtige aanwezigheid op sociale media, doeltreffende marketing, en een uitmuntende klantenservice. Bij ons staat het familiegevoel centraal, waarbij jij als medewerker van groot belang bent. In verband met onze uitbreidingsplannen voor een avondploeg, zijn we op zoek naar enthousiaste teamleden die samen een nieuw team gaan vormen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in