+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schijndel.
Laad meer vacatures

Transport Planner Schijndel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Durabel Recruitment

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.200 - € 2.600 p/m

Vacature in het kort

Hou je van puzzelen, organiseren en zorgen dat alles goed loopt? Dan is de rol van Transportcoördinator perfect voor jou. Je gaat aan de slag in een omgeving waar je met meerdere containers tegelijk werkt. Jouw taak is om het transportproces zo efficiënt mogelijk te regelen, zodat de kosten laag blijven. Je zorgt ervoor dat alles op tijd en binnen het budget op de juiste plek komt. Het is een uitdagende baan waarbij je echt het verschil kunt maken. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een expert in het leggen van puzzels, organiseren, communiceren en regelen? Geniet je ervan om structuur te creëren en ervoor te zorgen dat alles perfect geregeld is? Dan ben jij precies de persoon die onze opdrachtgever zoekt!

Als Transportcoördinator speel je een cruciale rol in het transportproces van onze opdrachtgever. Je bent verantwoordelijk voor het soepele verloop van dit proces en moet daarbij zorgen voor structuur en overzicht. Geen dag is hetzelfde in deze rol en jij gedijt goed in deze dynamische omgeving. In plaats van met slechts een of twee containers tegelijkertijd te werken, heb jij te maken met 5 of 6 containers tegelijkertijd. Jouw taak is om dit complexe logistieke proces zo efficiënt mogelijk te organiseren. Het doel is om de kosten laag te houden, zodat onze opdrachtgever concurrerende prijzen kan aanbieden aan zijn/haar klanten. Hoewel de producten al zijn ingekocht en de fabrikant vastligt, ben jij degene die ervoor zorgt dat de juiste vervoerder wordt geselecteerd om alles op tijd en binnen het budget op de plaats van bestemming te krijgen.

Gevraagd

  • Goede beheersing van de Engelse- en Nederlandse taal in woord en geschrift is vereist;
  • Kennis van en interesse in transport en logistiek zijn waardevol;
  • Eerdere administratieve ervaring is een pluspunt.


Aanbod

Het salaris varieert tussen €2.200 en €2.600 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur per week. Je hebt flexibele werktijden met de mogelijkheid om tussen 24 en 40 uur per week te werken, met starttijden om 08:00 of 09:00 uur. Bovendien zijn er volop kansen om binnen het bedrijf door te groeien.

Ben jij geïnteresseerd en wil jij solliciteren? Neem dan nu telefonisch contact via +31 6 24436668 of stuur een Whatsapp bericht.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in