+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiphol-Rijk.

Werken op Schiphol? Logistiek / Warehouse / Magazijn medewerker Schiphol-Rijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Werk & IK Uitzendgroep

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Zo ziet een rondleiding er ongeveer uit

Samen met andere geïnteresseerden en een begeleider van Werk & IK uitzendgroep meld je je aan bij de security. Je gaat je bewegen op ‘beschermd’ gebied. Schiphol heeft een aparte status in Nederland omdat je feitelijk achter de douane gaat werken.

Onze ervaren begeleider verteld je alles over luchtvracht en laat je de belangrijke dingen zien in de export- en importloods. Vanuit deze loods krijg je wellicht ook de vrachtvliegtuigen te zien die dit allemaal vervoeren.

De diversiteit in de loods is enorm. De vracht die die dag is binnen gekomen stond 16 uur eerder nog aan de andere kant van de wereld. Bij export zijn ervaren mensen bezig met het ‘bouwen’ van vrachtpallets met spullen uit geheel Europa.



Gevraagd

Na de rondleiding

Is dit het werk wat je zoekt? Bespreek dan met onze begeleider de mogelijkheden! Want die zijn er vol op.

Werk & IK uitzendgroep werkt in opdracht van werkgevers in de logistieke branche op en rondom Schiphol. Deze opdrachtgevers zijn veelal wereldspelers met een professionele uitstraling en instelling. Dat zegt ook wat over Werk & IK Uitzendgroep, want wij zijn hun partner bij het zoeken naar en bemiddeling van potentiële kandidaten.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Belangrijk om te weten: Om te werken op beschermd gebied wordt je eerst gescreend voor een Verklaring van Geen Bezwaar. Hier voor dien je een blanco justitieel verleden hebben. En de benodigde kennis over Awareness en Dangerous Goods worden verzorgd door Werk & IK Uitzendgroep. Indien nodig ook de certificaten voor het rijdende equipement.


Sollicitatieprocedure

Lijkt dit je interessant en wil je je aanmelden voor deze rondleiding doen dan het volgende: stuur een e-mail via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of via deze site met jouw naam, telefoonnummer en de tekst ‘Ik wil graag een rondleiding’. Na ontvangst nemen we direct telefonisch contact met je op en plannen we een afspraak.



Bedrijfsomschrijving

Werken op Schiphol? Logistiek / Warehouse / Magazijn medewerker
Ben jij nieuwsgierig naar hoe een dag als Logistiek medewerker op Schiphol er uit ziet? Of wil jij graag eens ervaren hoe het is om in een grote luchtvrachtloods te werken en te kijken of dit iets voor jou is? Dan is dit je kans! Elke week organiseert Werk & IK uitzendgroep in samenwerking met een grote luchtvrachtafhandelaar een rondleiding. Heb je op een woensdag of op een vrijdag tijd en zin om met ons mee te gaan?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in