+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiphol-Rijk.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider werkvergunningen Schiphol-Rijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PD personeel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

De opdrachtgever waar je als Werkvoorbereider Werkvergunningen voor gaat werken is contracthouder van het KLM-contract. Deze partij levert technisch personeel op Schiphol en weten dus ook uitstekend hoe de zaken daar gaan en werken. Jij voelt je thuis in een dynamische omgeving en schuwt niet van hectische situaties. In tegendeel: deze geven jou energie!

Omdat je in deze rol werkt binnen een zeer beveiligde omgeving, is het van belang dat jij rekening houdt met en respect toont voor de strenge wet- en regelgeving. Zowel omtrent de veiligheidsvoorschriften als de algehele security van het vliegveld. Je hebt geen moeite je hierop aan te passen en eventueel mee te denken of mensen erop aan te spreken: de veiligheid is immers ook jouw verantwoordelijkheid!

 


Als Werkvoorbereider Werkvergunningen heb jij één belangrijke hoofdtaak: risicobeheersing. Dit doe je onder andere door het voorbereiden en het opstellen van de werkvergunningen en het monitoren van de opvolging omtrent deze vergunningen.

De werkvergunningen die jij in jouw rol tijdig en op een correcte manier voorbereidt en aanvraagt gaan over correctieve en preventieve werkzaamheden en projecten bij het KLM contract. Je regelt alle zaken op het gebied van gezondheid, kwaliteit, milieu en veiligheid en ook de vervolgwerkzaamheden die hieruit voortkomen neem jij voor je rekening. Dit doe je in goed overleg, eventueel op locatie, met derden en de eindgebruiker. Je monitort de werkzaamheden, maar ook of deze op een veilige en correcte manier kunnen worden uitgevoerd en blijft ook hierbij nauw in contact met de klant.

In de rol van Werkvoorbereider Werkvergunningen werk je veel samen met legionella adviseurs, asbest-, veiligheids- en brandveiligheidsdeskundigen. Daarnaast hou je ook contact met de verstrekker van de werkvergunningen. Schiphol is niet zomaar een locatie: je bent je bewust van het feit dat aandacht voor de veiligheids-, wettelijke en security voorschriften extra belangrijk is en je werkt dan ook volgens de specifieke en gevraagde richtlijnen.

De werkzaamheden betreffen bouwkundige-, werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties en je rapporteert aan de Klantmanager en de Serviceleider Maintenance.



Gevraagd

Minstens een afgeronde MBO 4 opleiding en HBO werk- en denkniveau, dat is voor de functie van Werkvoorbereider Werkvergunningen wel erg belangrijk. Uiteraard heb je ervaring in een vergelijkbare functie of op zijn minst met veiligheids-, kwaliteits-, arbo- en milieurichtlijnen. Je communiceert uitstekend en weet hoe je kan luisteren naar de klant en deze wensen kans vertalen naar acties. Je bent daarnaast in het bezit van een VCA VOL certificaat of bereid deze op korte termijn te halen.

Als je kijkt naar de competenties herken jij jezelf in het volgende: plannen en organiseren, schriftelijke en mondelinge vaardigheden – Nederlands en Engels – en doorzettingsvermogen. Je hebt als Werkvoorbereider discipline, kan je flexibel opstellen en hebt geen moeite om een strenge regelgeving te volgen.



Aanbod

In de functie van Werkvoorbereider Werkvergunningen werk je voor het KLM contract van onze opdrachtgever. Je kan hierbij rekenen op:

  • Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, afgestemd op de CAO van de opdrachtgever;
  • Uitzicht op een vast dienstverband;
  • Werken op één van de meest dynamische omgevingen van Nederland;
  • Werken in een gemotiveerd en ambitieus team;
  • Kansen om jezelf op technisch- en persoonlijk gebied te ontwikkelen;
  • Werken voor een opdrachtgever die jou en jouw werkzaamheden waardeert en dit ook laat blijken;
  • De kans om te werken voor het leukste detacheringsbureau van Nederland.

Ben jij de Werkvoorbereider Vergunningen die onze opdrachtgever zoekt? Laat het ons weten! Je CV mag per email verzonden worden via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je kunt ook via de website reageren of een Whatsapp sturen naar 06 3362 0015. Dat geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan binnen enkele werkdagen contact met je op.



Bedrijfsomschrijving

Als je interesse hebt in deze functie, kom je in dienst bij PD personeel. Wij detacheren je dan bij de opdrachtgever en zorgen dat je daar dezelfde rechten krijgt als je toekomstige collega’s. PD personeel is hét technisch detacheringsbureau waar je interessante opdrachten, projecten en opdrachtgevers vindt. Wat je over ons moet weten? We zijn een nuchter, praktisch bedrijf. Onze hechte teams werken op de locaties Alkmaar, Amersfoort en Breda.

 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in