+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiphol-Rijk.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde Schiphol Schiphol-Rijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.200 - € 4.600 p/m

Vacature in het kort

In deze functie speel je een belangrijke rol bij het voorbereiden en uitvoeren van projecten op de luchthaven. Je zorgt ervoor dat alle technische installaties goed klaarstaan en problemen worden voorkomen. Je werkt aan verschillende plekken en elke opdracht is uniek. Jouw taken zijn onder andere het maken van werkplannen, contact houden met verschillende mensen, en zorgen dat alles op tijd is. Dit werk is uitdagend en je leert veel. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Dankzij jouw voorbereiding voeren we projecten goed en volgens planning uit op de luchthaven. Denk hierbij aan bagagehallen, terminals, aankomsthallen, vertrekhallen, pieren en bagagehallen. Zie jij jezelf dit doen? Solliciteer dan direct!


Wat ga je doen?

Jouw rol is om ervoor te zorgen dat alle werktuigbouwkundige installaties die aan gebouwen zijn gekoppeld, op locatie goed worden voorbereid en zonder problemen van start gaan. Dit is van cruciaal belang omdat de locaties waar je collega’s werken meestal operationeel zijn. Je plant zorgvuldig en werkt alle details uit, waardoor er nauwelijks vragen zijn tijdens de uitvoering. Wat deze baan zo uitdagend en uniek maakt, is dat de projecten op verschillende locaties vaak een unieke aanpak vereisen, waar jij je in verdiept.


Jouw werkzaamheden
  • Uitwerken van werkplannen en vergunningen voor realisatie;
  • Bijdragen aan het aanvragen, beoordelen en inkopen van leveranciersoffertes;
  • Fungeren als centraal aanspreekpunt tussen monteurs, projectleiding, opdrachtgevers en leveranciers;
  • Zorgen dat de materialen tijdig op de desbetreffende locatie terecht komen;
  • Opstellen van planningen en de bewaking hiervan;
  • Uitvoeren van technische administratie.


Gevraagd

  • Een afgeronde MBO Niveau 4 opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde;
  • Ervaring als monteur of werkvoorbereider in de utiliteit is een pré;
  • Kennis van NEN 3140 en NEN1010 of bereid om cursussen te behalen;
  • Je bent administratief goed onderlegd.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Schiphol is een dynamische omgeving en alle collega's bewegen mee. De bouwprojecten op Schiphol zijn allesbehalve standaard; ze variëren sterk in complexiteit. Als werkvoorbereider is het essentieel om je werkzaamheden goed te organiseren. Samen met een divers team van werktuigbouwkundige, elektrotechnische en bouwkundige collega's werken ze integraal (E, W, B) aan verschillende projecten, vaak uniek in hun soort. De communicatielijnen zijn kort, ze ondersteunen elkaar en luisteren naar elkaar. Je werkt nauw samen met de projectleider en de uitvoering. Bij ons krijgt elk project de aandacht die het verdient, ongeacht de omvang of complexiteit. Dit betekent dat er altijd meerdere belanghebbenden zijn en dat professioneel projectmanagement van cruciaal belang is.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in