+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiphol-Rijk.
Laad meer vacatures

Badgecenter medewerker Schiphol-Rijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Securitas

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Securitas

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 1.845 - € 2.340 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Securitas zijn we meer dan alleen beveiligers en receptionisten. We investeren in nieuwe technologieën en bouwen samen aan een veilige toekomst. Als Medewerker Badgecenter op Schiphol ben je het gezicht van onze organisatie. Je helpt bezoekers, geeft Schipholpassen uit en houdt toezicht. Je werkt ook aan de receptie en beantwoordt telefoontjes. Met deze baan krijg je speciale training, onregelmatigheidstoeslag, en kun je kiezen uit veel cursussen voor je ontwikkeling. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Veel mensen denken bij het horen van de naam Securitas al snel aan onze Beveiligers en Receptionisten. Zij zijn de mensen die zichtbaar en met trots het uniform met ons rode logo dragen. Dat er nog veel meer schuilgaat achter onze internationale organisatie is misschien wel ons best bewaarde geheim. Zo weet niet iedereen dat we altijd op zoek zijn naar manieren om nog beter te worden en dat we flink investeren in nieuwe technologieën.

In Nederland kunnen we rekenen op onze 7.000 mensen waaronder Beveiligers, Monteurs, Data-analisten en Business Developers. Met elkaar bouwen we vol trots aan een sterk Securitas en bepalen we de beveiliging van morgen. Want veiligheid, daar staan we voor. Daar doen we het voor. Niet voor onszelf, wel voor iedereen om ons heen. Voor mens en maatschappij.

Als Medewerker Badgecenter ben jij het visitekaartje voor het badgecenter op Schiphol. Als medewerker badgecenter zorg je ervoor dat de bezoekers snel, secuur en volgens de procedure worden geholpen, ook telefonisch. Je zult in eerste instantie veelal voor receptie- en administratieve taken worden ingezet op deze locatie. Daarnaast voer je diverse werkzaamheden uit zoals bijvoorbeeld het uitgeven van Schipholpassen en het toezicht houden bij de Safe & Security testen die kandidaten op de computer maken. 

Een dag als Badgecenter medewerker

Als je een dag op het Badgecenter gaat werken kom je eerst binnen, kleed je je om en drink je nog even met je collega's samen een goede kop koffie. Daarna heb je de gezamenlijk briefing en ontvang jij jouw rooster van de dag. Hierin staat de volgorde van jouw verschillende werkzaamheden. Het klaarzetten van de testen in de testruimtes, monitoren, kijken of niemand afkijkt en genereer je de resultaten. Daarna heb je de receptietaak, waarbij je bezoekers ontvangt, aanvragen voor Schiphol en bezoekerspassen nakijkt. Vervolgens heb je een baliedienst waarbij je aanvragen controleert, foto's maakt, irisscan maakt en tot slot het pasje en deze aan de bezoeker uitgeeft. Tot slot heb je telefoondienst waarbij je binnenkomende mail en telefoontjes beantwoordt met vragen van medewerkers van de luchthaven maar ook de opdrachtgever.

Jij bent iemand die snel kan schakelen met meerdere partijen en hierin overwicht kunt tonen. Met jouw klantgerichtheid, servicegerichtheid en coördinerende vermogen kun je de verschillende processen optimaal laten verlopen. Daarnaast ben jij de rust zelve in hectische situaties en blijf je hierin correct richting de bezoekers van het badgecenter. Tot slot ben je een administratieve kei die de regels en procedures nauwlettend volgt.

  • Minimaal 2 jaar ervaring op de/een luchthaven is een pré;
  • 24 uur tot 32 uur beschikbaar;
  • Een flexibele instelling;
  • Een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je woont op een maximale reisafstand vanaf jouw huis tot aan Schiphol van maximaal 55 km;
  • De afgelopen 8 jaar heb jij in Nederland gewoond en ingeschreven gestaan.

Securitas heeft jou als Badgecenter medewerker ontzettend veel te bieden. Kijken we alleen al naar de arbeidsvoorwaarden, dan is dat op basis van fulltime (160 uur per loonperiode) :

  • Jouw salaris ligt tussen de € 1.845,- en € 2.340,- bruto per 4 weken (Schaal 2 Welkom handboek)
  • Je krijgt speciale training gericht op jouw werkzaamheden in het Badgecenter;
  • Onregelmatigheidstoeslag afhankelijk van jouw type dienst;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden. Kies zelf uit meer dan 150 cursussen. Van leiderschap tot de Engelse taal;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Pensioenregeling
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in