+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiphol-Rijk.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde omgeving Schiphol Schiphol-Rijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ABC Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie als werkvoorbereider werktuigbouwkunde werk je aan spannende projecten voor bekende klanten. Je bent vanaf het begin tot het einde betrokken en zorgt dat alles goed loopt. Je werkt samen met veel verschillende mensen, zoals projectleiders, tekenaars en collega's van andere afdelingen. Jouw taak is belangrijk, want je zorgt dat iedereen weet wat ze moeten doen en dat de projecten op tijd klaar zijn. Je leert veel en helpt mee aan het succes van het team. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Ben je op zoek naar een dynamische functie binnen de techniek en is samenwerking voor jou vanzelfsprekend? Dan is de functie van werkvoorbereider werktuigbouwkunde bij dit bedrijf iets voor jou!

Vanuit de vestiging van dit bedrijf op Schiphol-Oost werken je aan modificatieprojecten voor verschillende klanten zoals bijvoorbeeld WTC Zuidas, Schiphol, KLM, Schiphol Real Estate, Gemeente Haarlem of Amsterdam en de ziekenhuizen VU en AMC. Uiteraard zijn er nog veel meer opdrachtgevers met uitdagende werkzaamheden.

Als werkvoorbereider werktuigbouwkunde ben je van begin tot het eind betrokken bij de verschillende elektrotechnische modificatieprojecten waarbij je niet alleen de zorg hebt voor de juiste materialen op het juiste moment, maar begint het al bij de calculatie, opzet van technische werktekeningen, planning, betrokkenheid bij uitvoering tot aan de oplevering. Je werkt onder leiding van een projectleider of ervaren senior werkvoorbereider die je alle facetten van het vak kan bijbrengen.

Je verzorgt in deze functie de complete werkvoorbereiding voor de elektrotechnische projecten en fungeer je als vraagbaak voor klanten, leveranciers én collega’s. Tevens onderhoud je contacten met engineering, tekenaars en de uitvoering. Aangezien de projecten vaak multidisciplinair van aard zijn werk je intensief samen met collega’s van andere disciplines, om de modificatie projecten zo goed mogelijk gezamenlijk te realiseren.

Als werkvoorbereider werktuigbouwkunde ben je dus een spil en zorg jij dus voor de kwaliteit, dat ze afspraken nakomen en ontzorg je met jouw duidelijke manier van communiceren de interne organisatie.

Gevraagd

Wij gaan graag met je in gesprek over de functie “werkvoorbereider werktuigbouwkunde” wanneer je beschikt over de volgende diploma’s en/of ervaringen;
  • je hebt een mbo 4 diploma installatietechniek of werktuigbouwkunde;
  • je hebt 2 jaar werkervaring als planner of werkvoorbereider met technische projecten;
  • je bent nauwkeurig, proactief, ambitieus en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel;
  • je kan goed plannen en organiseren;
  • je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Aanbod

De werkzaamheden zullen worden verricht bij een wereldwijde marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland ruim 5500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen zij klanten binnen de utiliteit, industrie en overheid met het ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren van technische installaties door heel Nederland.

Als marktleider werken ze in West-Nederland met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, exploitatie, onderhoud en beheer van technische installaties. Ze richten zich op complexe (nieuwbouw)projecten, klant specifieke opdrachten, services, onderhoud en kennisontwikkeling. Dit bedrijf zet innovatieve technieken in op een efficiënte en duurzame manier. De klanten waarderen dat het bedrijf zich eerst inleeft in de behoeften van hen voor ze een oplossing op maat aanbieden.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?

Word dan ook een ABC Professional.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in