+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiphol-Rijk.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker Culinary Schiphol-Rijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 17,92 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie werk je in een speciale plek - de keuken voor vliegtuigmaaltijden. Je zorgt dat iedereen aan boord, van de luxe tot de crew, goed te eten en drinken heeft. Dit is belangrijk voor een perfecte vlucht. Je taken zijn onder andere eten verdelen, voedsel veilig houden, en borden mooi maken. Je werkt samen in een team en zorgt dat alles schoon is. Je krijgt een goed salaris en extra geld als je in het weekend werkt. Ook is er een vergoeding voor reizen, goedkoop eten in de kantine, en gratis parkeren. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Als productiemedewerker in de keuken werk je in een uitdagende omgeving waar alles wordt geregeld omtrent het eten, drinken en overige in een vliegtuig. Jij zorgt ervoor dat het de firstclass, businessclass, economyclass en de crew aan niets ontbreekt aan boord van het vliegtuig. Je vervult een hele belangrijke rol om de vlucht perfect te laten verlopen. Om dat te bereiken ben jij verantwoordelijk voor; - Het portioneren van warme en koude maaltijden - Het afdekken van voedsel - Het registreren van voedsel ( HACCP) - Met passie een bord op kunnen maken - Op tempo een dienblad op kunnen dekken - Werken in teamverband - Schoonmaken en houden van je werkomgeving

Kom werken bij Gate Gourmet als productiemedewerker from Timing Uitzendteam on Vimeo.


Wij bieden:

Een fulltime functie met een goed salaris, want dat is € 13,72 exclusief ADV Toeslag Daarnaast krijg je nog een toeslag bovenop je uurloon als je werkt op zaterdag en/of zondag: - Toeslag voor het werken op zaterdag 135% dus dan verdien je €17,92 per uur. - Toeslag voor het werken op zondag 170% dus dan verdien je €22,56 per uur. - En een reiskostenvergoeding! (vanaf 10 kilometer per enkele reis €0,21 per kilomter met een max. van €11,40 per dag) - En in de uitgebreide kantine is het mogelijk om te ontbijten, lunchen en dineren voor slechts € 1,15 per dag! - En er is gratis parkeermogelijkheid! Voor aanvang van jouw werkzaamheden ontvang je, tijdens je onboardings proces, een cursus HACCP en Medewerker Luchtvracht Benodigdheden.

Wij vragen:

Jij hebt de motivatie om hard te willen werken. Voor Timing is jouw persoonlijkheid en motivatie belangrijker dan jouw opleiding of jouw werkervaring. Het bedrijf is te bereiken via Openbaar Vervoer en met eigen vervoer. Daarnaast is het belangrijk dat jij: - Nederlands of Engels Spreekt - Affiniteit hebt met voedsel, ervaring hierin is een pre. - Je kan werken op onregelmatige tijden ( tussen 06:00 en 23:00) en ook in het weekend - Zeer netjes en op tempo kan werken en niet snel in de stress schiet in deze dynamische werkomgeving - Staand werk kan doen en dat je zwaar kan tillen - Zowel zelfstandig als in een team kan samenwerken - Een verklaring omtrent gedrag kan aanvragen, deze kan je aanvragen bij de gemeente, deze kosten betaal je zelf bij de aanvraag maar krijg je van Timing vergoed zodra je aan het werk bent. - Fulltime beschikbaar bent

Waar ga je werken:

Onze klant Gate Gourmet is wereldleider in catering en bevoorrading van luchtvaartmaatschappijen op wel 200 luchthavens over de hele wereld. De chef-koks ontwikkelen en bereiden heerlijke en unieke menu's die aan alle specifieke wensen voldoen en zo zorgen voor tevreden passagiers. Gate Gourmet verzorgt de catering voor honderden vluchten per dag en verwerkt duizenden maaltijden. Vanuit Amsterdam worden maaltijden voor over de hele wereld van Indonesië tot New York tot de Emiraten geleverd.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in