+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiphol-Rijk.
Laad meer vacatures

Cost Engineer Elektrotechniek, salaris indicatie 2900/3600 Schiphol-Rijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ABC Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.900 - € 3.600 p/m

Vacature in het kort

In deze rol werk je aan het begroten van duurzame projecten en modificaties. Je zorgt ervoor dat alles binnen het budget en de planning past. Je gebruikt je vaardigheden om calculaties en begrotingen te maken voor verschillende projecten. Soms bedenk je zelf hoe een project eruit moet zien en hoeveel het gaat kosten. Je werkt vooral op een locatie, maar bezoekt ook klanten om hun wensen te begrijpen. Je helpt de organisatie door te adviseren en te zorgen dat alles goed gepland is. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Het begroten van duurzame projecten en modificaties; multidisciplinair en op maat gemaakt binnen budget en binnen planning. De ideale rol om je cost-engineering vaardigheden blijvend in te zetten, maar ook je vaardigheden te ontwikkelen. Ga jij die uitdaging aan?

Het is de taak van de afdeling om modificaties te begroten waarbij ze een goede basis leggen voor het realiseren van projecten en modificaties binnen de gestelde financiële bedrijfsdoelstellingen.

Je werkt calculaties en begrotingen uit, voor modificatieprojecten variërend van klein tot groot. Naast de ‘gewone' bestekcalculaties denk je ook met de klant mee en wordt er soms van je verwacht zelf met een werkomschrijving te komen voor de klant om die vervolgens af te prijzen. Je werkt grotendeels vanuit de vestiging op Schiphol-Oost, maar om een goed beeld te krijgen van wat de klanten wensen en de optimale oplossing aan te kunnen bieden bezoek je ook regelmatig de verschillende klant- en projectlocaties.

Jouw werkzaamheden als cost engineer elektrotechniek:
  • Het adviseren van de organisatie over de te volgen calculatie strategie.
  • Het begroten van elektrotechnische projecten en modificaties op basis van een functionele vraag t/m het calculeren van een uitgewerkt ontwerp/bestek.
  • Het onderhouden van contacten met leveranciers en derden incl. het aanvragen van werkzaamheden.
  • Het opzetten van een risicoanalyse incl. kwalificeren en kwantificeren van de risico's en kansen.
  • Het opnemen van werkzaamheden op locatie.
  • Het optimaliseren van de begroting.
  • Het door ontwikkelen van de calculatienormen.
  • Het ontwikkelen van kerngetallen voor begrotingen.


Gevraagd

Wij gaan graag met je in gesprek over de functie “cost engineer elektrotechniek”. De match zou perfect zijn wanneer je beschikt over:
  • Een afgerond mbo diploma elektrotechniek en je bent bereidt tot doorontwikkeling d.m.v. het volgen van opleidingen.
  • Werkervaring als calculator / cost engineer binnen technische installaties zoals o.a. ziekenhuizen, universiteits- en bedrijfsgebouwen, kantoren en datacenters.


Aanbod

De werkzaamheden zullen worden verricht bij een wereldwijde marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland ruim 5500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen zij klanten binnen de utiliteit, industrie en overheid met het ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren van technische installaties door heel Nederland.

Als marktleider werken ze in West-Nederland met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, exploitatie, onderhoud en beheer van technische installaties. Ze richten zich op complexe (nieuwbouw)projecten, klant specifieke opdrachten, services, onderhoud en kennisontwikkeling. Dit bedrijf zet innovatieve technieken in op een efficiënte en duurzame manier. De klanten waarderen dat het bedrijf zich eerst inleeft in de behoeften van hen voor ze een oplossing op maat aanbieden.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?

Word dan ook een ABC Professional.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in