+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiphol-Rijk.
Laad meer vacatures

Projectleider Gebouwen & Techniek, MBO 4, omgeving Schiphol Schiphol-Rijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ABC Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie leid je projecten voor gebouwen en techniek. Je bent belangrijk voor het hele proces, van begin tot eind. Je werkt met KLM om te zorgen dat alles goed gaat. Je zorgt dat het werk op tijd af is en binnen het budget blijft. Ook geef je leiding aan het team en zorg je dat iedereen weet wat ze moeten doen. Het is een kans om veel te leren en samen te werken aan interessante projecten. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de projectleider gebouwen & techniek die voor de afdeling projecten aan de slag te gaat en verantwoordelijk wordt voor alle deelprojecten van alle gebouwgebonden installaties van alle KLM-gebouwen? Krijg jij een kick van draaien van diverse deelprojecten en ben jij procesmatig sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze functie kom je te werken bij de projectafdeling waar ze specifiek op zoek zijn naar een projectleider voor gebouwen en techniek. Ze zoeken iemand die graag volledige verantwoordelijkheid neemt voor zijn of haar projecten en die sterk betrokken is bij het team. Bij de projectafdeling van dit bedrijf hebben ze de leiding over het gehele proces, van begin tot eind. In deze rol draag je echt de 'opdrachtgeverspet'!

Je hebt direct contact met KLM om de projectvereisten vast te stellen. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van de werkzaamheden, het bepalen van de benodigde projectmiddelen, het opstellen van kostenramingen, het beheren van het budget, het plannen van de werkzaamheden en het uitvoeren van kwaliteitscontroles.

Als projectleider gebouwen & techniek ben je verantwoordelijk voor:
  • Het bewaken van de projectvoortgang.
  • Het geven van leiding aan het projectteam en het geven van richting om de projectdoelen te bereiken.
  • Het waarborgen van de volledige naleving van het beleid en de procedures voor projectbeheer.
  • Het verzorgen van een nauwkeurige, tijdige en gecoördineerde documentatie van projectgegevens.


Gevraagd

Wij gaan graag met je in gesprek over de functie “projectleider gebouwen & techniek”. De match zou perfect zijn wanneer je beschikt over:
  • Een afgerond technisch mbo 4/hbo diploma.
  • Een Verklaring Geen Bezwaar (VGB).
  • 8 jaar werkervaring in de utiliteitssector.
  • Kennis van bedrijfskunde, inclusief aspecten met betrekking tot contractafsluitingen en juridische zaken met betrekking tot bestekken.
  • Ervaring met veiligheidsvoorschriften en regelgeving.


Aanbod

De werkzaamheden zullen worden verricht voor een bedrijf dat ontstaan is uit een samenwerking tussen 3 totaalinstallateurs en KLM voor het beheer en (groot) onderhoud aan KLM-gebouwen en installatie, oftewel: hard services. De indrukwekkende vastgoedportefeuille van KLM bestrijkt bijna 700.000m2 bruto vloeroppervlak, verdeeld over 5 terreinen en 93 gebouwen waaronder lounges, hangars, kantoren etc. Een dynamische en grotendeels industriële omgeving die qua omvang, concentratie en diversiteit uniek is in Nederland.

Met de domeinkennis van de 1, de expertise in assetmanagement van de ander en marktleiderschap in duurzaamheid en innovatie van de laatste installateur is het precies díe professioneel business partnership, die KLM nú nodig heeft. Samen gaan ze op zoek naar een optimale combinatie van innovatie, kosten, risico, functionaliteit, duurzaamheid en planning, waarbij Safety & Compliance en Corporate Social Responsibilty als vanzelfsprekend bovenaan de agenda staan. Met als doel: het borgen van de continuïteit, het realiseren van stand van de techniek dienstverlening en het optimaliseren van de vastgoedportefeuille zodat KLM klaar is voor de toekomst.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?

Word dan ook een ABC Professional.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in