+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiphol-Rijk.
Laad meer vacatures

Importmedewerker Luchtvracht Schiphol Schiphol-Rijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Manpower

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.600 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij een wereldwijd logistiek bedrijf in Hoofddorp zoeken we een importmedewerker luchtvracht. Je werkt in een team dat zich inzet voor perfecte import van begin tot eind. Je taken zijn het afhandelen van zendingen, regelen van documenten en klantcontact. Jouw doel is het proces te verbeteren en klanten blij te maken. Je krijgt een goed salaris, reiskostenvergoeding en een fulltime baan. Je start direct bij het bedrijf. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je een ervaren importmedewerker met een passie voor logistiek? Bij een wereldwijd opererend bedrijf met een focus op efficiënte vrachtoplossingen, krijg je de kans om jouw vaardigheden te benutten. Als onderdeel van een dynamisch team in Hoofddorp, heb je een sleutelrol in het perfect afhandelen van import luchtvrachtzendingen van A tot Z. Ben je klaar voor deze uitdaging? Lees de vacature verder en maak binnenkort deel uit van dit toegewijde team.

Manpower is op zoek naar een importmedewerker luchtvracht voor een werkgever gevestigd op Schiphol.

Als importmedewerker bij de afdeling Import Luchtvracht in Hoofddorp ben je verantwoordelijk voor het volledige importproces van begin tot eind. Samen met je collega's zet jij je in voor een vlekkeloze afhandeling van import luchtvrachtzendingen, waarbij een sterke focus ligt op het onderhouden van goede klantrelaties. Dit houdt in dat je nauw contact hebt met alle betrokken partijen, zoals klanten, agenten, carriers en binnenlandse vervoerders, om eventuele problemen snel op te lossen en de klanttevredenheid te waarborgen. 

Jouw dagelijkse taken omvatten onder andere het afhandelen van zendingen, verzorgen van de benodigde documentatie, voorbereiden van dossiers voor facturatie en inklaring, en het onderhouden van commerciële contacten met bestaande en nieuwe relaties. Jouw doel is om het operationele proces voortdurend te optimaliseren en een hoog niveau van klanttevredenheid te handhaven door nauwkeurig en efficiënt te werken en snel te reageren op vragen en klachten van klanten.

Dit krijg je
  • Direct op contract bij opdrachtgever
  • Brutosalaris van € 3.000,- tot € 3.600,- per maand
  • Reiskostenvergoeding volgens regeling werkgever
  • Fulltime baan van 40 uur per week


Gevraagd

  • Minimaal een mbo-4 diploma richting Logistiek (hbo werk- en denkniveau plus een afgeronde logistieke of economische opleiding heeft de voorkeur)
  • Ten minste drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Beschikbaarheid van 40 uur per week
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift in verband met de documentatie en communicatie in beide talen
  • Uitstekende communicatie vaardigheden en een flexibele, proactieve werkinstelling
Daarnaast is het een pre wanneer je beschikt over kennis van douane afhandeling.

Is dit jouw nieuwe baan en wil jij in aanmerking komen? Solliciteer dan vandaag nog voor de vacature sluit en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Robin van Loon via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 088 282-8128.

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf biedt wereldwijd efficiënte vrachtoplossingen dankzij een ervaren team en strategische allianties met vervoerders en partners. We kunnen op dit moment niet meer informatie geven over deze organisatie. In de vervolgstappen van het sollicitatieproces kunnen we jou hier wel van op de hoogte brengen.

Werktijden
In deze functie werk je fulltime.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in