+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Consultant Datanetwerken Luchthaven Schiphol Schiphol-Rijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PRO-GRESS

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.738 - € 4.450 p/m
  • Laptop, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Hou je van het adviseren over telecomnetwerken en het vinden van slimme oplossingen? In deze rol werk je samen met klanten en collega's om netwerken zo goed mogelijk te maken. Je helpt bij het inrichten van nieuwe locaties en blijft op de hoogte van de nieuwste technieken. Je werkt vaak op een luchthaven, een unieke plek. Je krijgt een auto, telefoon, laptop en de kans om deels thuis te werken. Ook zijn er leuke extra s zoals gratis spinninglessen en hulp voor studerende kinderen. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de consultant die gespecialiseerd is in het adviseren van klanten over de aanleg en verbetering van zowel ondergrondse als bovengrondse passieve telecomnetwerken? Heb je de ervaring om knelpunten te identificeren en ben je bedreven in het voeren van gesprekken met diverse belanghebbenden om solide adviezen en plannen te ontwikkelen? Ben jij de persoon die kansen ziet en proactief meedenkt met klanten om netwerken zo efficiënt mogelijk te realiseren? Als dat zo is, nodigen we je van harte uit om te solliciteren en ons team te komen versterken.

Meer over de opdrachtgever

Verbindingen maken. Dat is wat onze partner al 60 jaar doet. Onze partner verzorgt het complete traject rond de aanleg van complexe telecominfrastructuur. Ze leveren meerwaarde door een betrouwbare en innovatieve businesspartner te zijn voor netwerkeigenaren, zowel binnen als buiten de telecomwereld. Samenwerking staat centraal; onze partner zorgt ervoor dat hun partners optimaal kunnen presteren. Continu worden slimme oplossingen bedacht om zowel zichzelf als hun partners te verbeteren. Nu, morgen en in de toekomst.

Onze partner heeft zijn hoofdkantoor in Harderwijk, Nederland, en heeft ongeveer 2.000 medewerkers in dienst. Met een internationaal bereik heeft het ook vestigingen in Duitsland, Denemarken en Tsjechië.

Solliciteer direct
Wat ga je doen?

Als consultant adviseer jij de klant op het gebied van het aanleggen en verbeteren van de ondergrondse en bovengrondse passieve telecomnetwerk. Met jouw ervaring weet jij als geen ander waar de knelpunten liggen en ga je samen met de verschillende partijen in gesprek om zo een goed advies en plan neer te leggen. Jij ziet waar de kansen liggen en denkt met de klant mee om het netwerk zo efficiënt mogelijk te realiseren.

Je bent in deze rol de partner in business van de klant die meedenkt over het inrichten van nieuwe locaties, netwerk uitvoeringen voor nieuwe systemen en het voorbereiden van de uitvoering. Ook het meedenken over nieuwe (betere) productvoorstellen (innovaties) behoort tot je takenpakket.

Niet enkel voor de klant ben jij het vraagbaak, met jouw ervaring weet jij je collega’s van de afdeling engineering en werkvoorbereiding regelmatig te voorzien van antwoorden op de uitdagende situaties waar zij tegen aanlopen en weten zij door middel van jouw input het netwerk verder in te richten.

Vaak ben je op de luchthaven te vinden, een dynamisme omgeving waar je de vliegtuigen vertrekken en landen, vaak vol met reizigers die op het punt staan te vertrekken of heerlijk hebben genoten van de vakantie. Mede door jou inzet kunnen zij genieten van een onbezorgde reis!

Uiteraard staan ook de ontwikkelingen in de telecombranche nooit stil, je zal dan ook met enige regelmaat evenementen bijwonen op het gebied van nieuwe technieken om zo op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en mogelijkheden binnen jouw werkveld.Kortom een veelzijdige rol, waarbij jij je opgedane kennis kan delen met collega’s en de klant en zo een echt verschil maakt in het toekomstgericht maken van het netwerk op een ontzettend bijzondere locatie!

Je beschikt over

Deze functie is ideaal voor een glasvezel/netwerk engineer die een volgende stap in zijn loopbaan wil zetten. Het is hierin belangrijk dat je communicatief vaardig bent en over oplossend creatief vermogen beschikt en niet alleen plannen bedenkt, maar deze ook weet vast te leggen. Je zet de klant altijd op de eerste plek en krijg enorme energie van het niet enkel voldoen aan de verwachtingen van de klant maar juist door deze te overtreffen binnen een dynamische organisatie!

Verder neem je mee:

  • Mbo + werk en denkniveau.
  • Kennis van passieve telecominfrastructuur.
  • Je bent klantgericht en je beweegt je makkelijk in een veld met verschillende stakeholders.
  • Je bent een echte teamplayer en haalt energie uit het delen van jouw kennis.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
  • Je wil kennis blijven verbreden en ben nieuwsgierig naar welke nieuwe technieken bij kunnen dragen aan het efficiënter maken van het netwerk.
Wat bieden wij?

Een werkgever waar je op kunt bouwen! Onze medewerkers bepalen het succes. Samen moeten we de klus klaren, onze manier van werken is daarom heel bepalend. We hebben een bijzondere cultuur waarin we je kansen bieden om te blijven groeien. Uitdaging om continue in beweging te blijven. Fijne collega’s die je graag verder helpen. En een werkklimaat waarin we je stimuleren om met verbeterideeën te komen!

Verder krijg je:

  • Een salaris tussen de €3.738 en €4.450, gebaseerd op 40 uur;
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • 8% vakantiegeld;
  • Een auto passend bij jouw functie;
  • Een telefoon en laptop van de zaak;
  • De mogelijkheid om hybride te werken, met een thuiswerkvergoeding van €2,35 per dag.
  • Een goede pensioenregeling;
  • Gratis spinninglessen op kantoor in Harderwijk;
  • Mogelijkheid om jouw studerende kinderen op te geven voor Educatie4all. Jouw kinderen krijgen een maandelijkse toelage wanneer ze studeren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in