+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Gordijnen servicemedewerker Schoonebeek

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,97 - € 15 p/u

Vacature in het kort

Hou je van zorgen dat plekken er mooi uitzien en schoon zijn? In deze functie werk je met een team dat gordijnen in ziekenhuizen, zorginstellingen, hotels en vakantieparken schoonmaakt en ophangt. Soms werk je ook 's avonds. Ook kun je bij ons trainingen volgen. Een leuke kans om in een team te werken en plekken mooi te maken! Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij verantwoordelijk zijn voor de uitstraling van ziekenhuizen, zorginstellingen, hotels en vakantieparken? Lees dan snel verder!

Wil jij verantwoordelijk zijn voor de uitstraling van ziekenhuizen, zorginstellingen, hotels en vakantieparken? Lees dan snel verder!

In ziekenhuizen, zorginstellingen, hotels en vakantieparken hangen gordijnen. Gordijnen zorgen voor een nette uitstraling en voor privacy van patiënten, cliënten en gasten. En die gordijnen moeten natuurlijk regelmatig worden gereinigd, wel zo fris en hygiënisch! Samen met je team zorg je voor het afhalen, reinigen, indien nodig repareren en teruggehangen van de gordijnen soepel en goed verloopt. 

Je werkt van maandag t/m vrijdag. Je werkdag duurt gemiddeld 8-10 uur per dag, afhankelijk van de reistijd van je opstapplaats naar de klant. Je verzamelt ’s ochtends tussen 06:00 en 07:00 uur met je team. Afhankelijk ben je starttijd ben je normaal gesproken weer tussen 15:00 en 16:00 uur klaar met werken. Het komt wel eens voor dat sommige werkzaamheden bij klanten in de avond moeten gebeuren. Als dit voor komt dan geven wij dit tijdig in het rooster aan.


Functie eisen
  • klantvriendelijk en servicegericht
  • schoon en verzorgd, zowel in je eigen presentatie als op je werkplek
  • Nederlands spreken en begrijpen
  • rijbewijs B (eis)
  • zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
  • beschikbaar van maandag t/m vrijdag 
Over het bedrijf

 Een fijn bedrijf met korte lijnen. We stellen de cliënten van onze klant centraal bij de uitvoering van het gordijnonderhoud, zorgen voor een representatieve uitstraling van de raambekleding en dragen bij aan een hygiënische leef- en werkomgeving.


Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere tijd met goede arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris ligt conform de cao van de opdrachtgever tussen de € 13,97 en  € 15,- bruto per uur en is mede afhankelijk van jouw leeftijd, kennis en ervaring. Daarnaast krijg je bij onze opdrachtgever de mogelijkheid om bedrijfstrainingen en/of opleidingen te volgen. Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Reageer dan snel! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature "gordijnen servicemedewerker"? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op: 0591 70 11 01.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in