+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Payroll Specialist locatie Venlo (30-40 uur per week) Sevenum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Redcare Pharmacy

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 30 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Redcare is hard gegroeid de afgelopen jaren, en we blijven uitbreiden. Groei jij met ons mee? Of je nu een ervaren payroll professional bent of je carrière in dit vakgebied wilt starten, wij bieden volop doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden.
Indien je ervaring hebt als payroll professional zijn er diverse carrièreperspectieven. Je rol en verantwoordelijkheden kunnen nog verder vormgegeven worden en als je op termijn een carrièreswitch binnen HR of Finance wilt maken, dan zijn daar mogelijkheden toe! Ons HR-team bestaat uit een HR Business Partner-team, HR Service-team, Recruitment-team, Compensation & Benefits-team en een Workday-team. We werken allemaal nauw samen in een inspirerende omgeving, en verschillende collega's zijn van team gewisseld om expertise op te doen in een ander (HR-)vakgebied.
Maar ook als je beperkte of geen ervaring hebt met salarisadministratie, bieden wij je een ontwikkelplan om een payroll expert te worden. Het enige dat ervoor nodig is, is dat je graag met cijfers werkt en dat je een meester bent in Excel!
Naast dat je in een leuk team terecht komt, werken we in een nieuw en modern pand met een kantine waar je een warme maaltijd kunt bestellen. We proberen ook dagelijks gezamenlijk te lunchen, dat is wel zo gezellig, toch? In de pauze kun je gebruik maken van onze lounge ruimte, met collega’s pingpongen of tafelvoetbal spelen of zelfs gebruik maken van onze in-house fitness ruimte. Ideaal om even stoom af te blazen zodat je na de break weer gefocust aan de slag kunt.
Over de rol
Wat is de voornaamste reden dat mensen naar hun werk gaan? Juist, vanwege hun salaris! Omdat dit de rekeningen betaalt en mensen in staat stelt hun leven te leiden... Hoe gaaf is het, als jij degene bent die dit voor iedereen mogelijk maakt!
• Je bent verantwoordelijk voor de maandelijkse salarisadministratie en het verwerken van gegevensmutaties
• Je bent het aanspreekpunt voor interne stakeholders (bijv. management) en externe stakeholders (bijv. zorgverzekering, pensioenfonds) met betrekking tot salarisadministratie
• Data crunching, analyses en verzorgen van rapportages
Naast wat repetitief werk komen er regelmatig ad-hoc taken voorbij waarbij we als team prioriteiten stellen en verantwoordelijkheden delen.

Gevraagd

Over jou
We hebben mogelijkheden voor ervaren payroll specialisten, maar kandidaten met weinig of geen payroll ervaring (bijvoorbeeld net afgestudeerd in een financiële richting) worden ook uitgenodigd om te solliciteren! Belangrijk is dan dat je graag met cijfers werkt, accuraat bent en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebt met uitstekende vaardigheden in Excel. Wij geloven namelijk in het stimuleren van de ambities van onze medewerkers en ondersteunen je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Indien nodig bieden we aanvullende cursussen op het gebied van payroll (bijv. PDL).
• Je vindt het leuk om met cijfers te werken en bent zoals ze zeggen “een pietje precies”
• Excel heeft geen geheimen voor jou, je bent een expert in het maken van draaitabellen, het gebruik van zoekfuncties en het bouwen van dashboards
• Nederlandse en Engelse taalvaardigheden zijn vereist, Duitse vaardigheden zijn gewenst

Aanbod

Wat wij bieden
Werk-prive balans: Vind jij het belangrijk om op tijd je kinderen van het kinderdagverblijf te halen? Dan kun je eerder beginnen zodat je ook eerder naar huis kunt. Of andersom, slaap je liever wat langer? Dan begin je 1 of 2 uurtjes later… Wij bieden flexibele werktijden die je in overleg met je team kunt bepalen.
Home office: Soms is het handig om een dag thuis te werken omdat je dan ongestoord iets af kunt ronden. Of omdat je op woensdagmiddag naar je zoontje bij de voetbaltraining wil kijken. Dan is het bij ons mogelijk om (deels) vanuit huis te werken.
Gezondheid: Wij vinden het belangrijk om je gezondheid te stimuleren en bieden je daarom on-site een fitnessruimte waar je onbeperkt gebruik van kunt maken. Daarnaast staat ook mentale gezondheid hoog op de agenda. Iedereen heeft wel eens ondersteuning nodig, denk bijvoorbeeld aan het overlijden van een dierbare of wanneer je de mantelzorg hebt voor een naaste. Dit kan veel impact hebben en wij bieden daarom kosteloos Likeminded aan voor onze medewerkers. Hier kun je binnen 2 dagen een online afspraak maken bij een psycholoog als je daar behoefte aan hebt. Uiteraard volledig anoniem.
Team- en bedrijfsevenementen: We organiseren regelmatig teamactiviteiten en bedrijfsevenementen, inclusief ons jaarlijkse winter- en zomerfeest.
Bedrijfpensioen: Je toekomst is belangrijk en daarom hebben we een premievrij pensioen voor onze medewerkers. Redcare Pharmacy dekt de volledige kosten voor het pensioenplan.
Overig: Naast vakantiegeld bieden wij reiskostenvergoeding en 28 vakantiedagen per jaar.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in