+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Management Trainee Sevenum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DSV Solutions

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 3.000 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van logistiek en supply chain als Management Trainee bij DSV. Met ons twee- tot driejarig traineeship ontwikkel je niet alleen je vakinhoudelijke vaardigheden, maar ook je soft skills en groei mindset. Je werkt binnen diverse afdelingen, neemt deel aan het accelerate programme en krijgt de kans om voorstellen te ontwikkelen en te implementeren. Een unieke kans om jezelf te ontplooien binnen een internationale omgeving. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Move forward als Management Trainee bij DSV in Venlo/ Moerdijk

Met ons management traineeship binnen de wereld van logistiek en supply chain, word jij klaargestoomd om zelfverzekerd aan de slag te gaan binnen een van onze DSV-vestigingen. Werken, groeien en verdienen vanaf dag één. Dus, wat wordt jouw volgende stap?


Jij krijgt het voor elkaar

Als management trainee bij DSV word je niet alleen specialist in je kunnen, maar nog belangrijker: in je denken. Want naast dat jij je vakinhoudelijke vaardigheden upgradet, boost jij ook je soft skills én groei mindset. Jij werkt eraan mee.

Hoe doe je dit? We bieden jou de kans om kennis te maken met de wondere wereld van product development, waarbij dat je tegelijkertijd praktijkervaring op gaat doen. Je leert jezelf beter kennen, leert effectief communiceren, durft fouten te maken en stapt buiten jouw comfortzone. Precies de punten die jou al snel onmisbaar maken op de werkvloer. Je bereikt dit door:

  • samen te werken binnen verschillende afdelingen van DSV, zoals wereldwijde commerciële teams, business analytics, engineering, tender management en lokaal country management;
  • deel te nemen aan het accelerate programme. Door het bijwonen van cursussen, masterclasses en trainingssessies krijg je waardevolle tools, inzichten en ondersteuning om jou een voorsprong te geven, zowel nu als in de toekomst;
  • ontwikkelen van voorstellen en initiatieven en deze vervolgens te implementeren;
  • netwerken op internationaal niveau.

Jouw team onderscheidt zich binnen DSV omdat wij de toekomst van DSV in jou zien. Vele management trainees zijn je voorgegaan en bekleden nu posities als sales manager, tender manager of project manager binnen ons wereldwijde product development team.


Wij zijn DSV, wij groeien

DSV is een wereldwijde leverancier van transport en logistieke diensten. Met kantoren in meer dan 90 landen en een groeiend netwerk van partners, is er geen plek ter wereld die we niet kunnen bereiken via transport door de lucht, over zee, per spoor, via koeriers of over de weg of waar we opslag in magazijnen kunnen bieden. 

Toen ik begon bij DSV als trainee, wist ik één ding zeker. Ik wil groeien binnen de logistiek. In ongeveer vijf jaar ben ik opgeklommen van Management Trainee tot Site Manager. Jij kunt hetzelfde bereiken binnen wereldwijde product development, zolang dat jouw focus ligt op persoonlijke groei,

zei Joey Teunisse, Site Manager.

In Nederland werken we vanuit ruim 25 vestigingen, met meer dan 3.000 collega’s. Samen gaan we de uitdaging aan die een snel veranderende omgeving met zich meebrengt. We nemen snelle beslissingen op elk niveau en bundelen ambitie en teamwerk. Zo komen wij vooruit en maken we samen het verschil.


Jij brengt mee
  • minimaal een bachelor- of masterdiploma; bij voorkeur in logistiek, supply chain, bedrijfskunde, economie of vergelijkbaar;
  • interesse in de logistieke sector en de ambitie om jezelf hier verder in te ontwikkelen;
  • goede beheersing van de Engelse taal;
  • je bent een zelfstarter met een ondernemende geest;
  • je bent enthousiast en ambitieus.

Het telt allemaal mee voor deze vacature van management trainee in Venlo of Moerdijk. Verder is het natuurlijk belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dat gaat zeker goed als je graag doorpakt, lef hebt en met DSV mee wil groeien.


Jij krijgt

Werken bij DSV betekent werken bij één van de topspelers in de logistieke markt. DSV is ondernemend, competitief en wil altijd groeien als organisatie. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die met ons mee willen groeien. Naast een uitdagende baan in een internationale omgeving bieden wij ook nog:

  • een twee- tot driejarig management traineeship, waarin we je voorbereiden om een professional te worden in logistiek en supply chain;
  • bruto maandsalaris van €3000;
  • 24 vakantiedagen, 4 ADV-dagen en 8% vakantiegeld;
  • laptop en bedrijfstelefoon;
  • de kans om jezelf te ontwikkelen tot de logistieke expert van de toekomst.
Move forward

Stuur jouw cv met motivatie of laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op. Nog vragen over deze vacature? Onze corporate recruiter Sanne Reijnders beantwoordt al je vragen via 06 2303 5118 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Volg jij DSV al op Instagram, TikTok, X, Facebook en/of Linkedin? 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in