+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sevenum.
Laad meer vacatures

Heftruckchauffeur Sevenum

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 18,18 p/u

Vacature in het kort

Bij Timing Uitzendbureau in Sevenum zoeken we een Heftruckchauffeur. In deze rol maak je deel uit van een team dat elke dag werkt aan het succes van onze klanten. Je krijgt de kans om direct impact te maken en bij te dragen aan onze missie. Bij ons hangt een fijne, gezellige sfeer waar collegialiteit belangrijk is. Je krijgt de mogelijkheid om veel te leren en te groeien. Met een aantrekkelijk salaris en flexibele werktijden in 2 ploegen, kun je hier een goede balans vinden tussen werk en privé. Klaar om te ontdekken waarom wij de beste keuze voor jou zijn? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Kom werken bij Timing Uitzendbureau in Sevenum! Als Heftruckchauffeur versterk je een gepassioneerd team dat, net zoals jij, bijdraagt aan het succes van onze klanten. Je draagt direct bij aan onze missie om de passende match te maken voor iedereen. Bij ons heerst een uitnodigende en gezellige sfeer, waar collegialiteit en plezier voorop staan. Dus, waar wacht je op? Maak het verschil en ervaar de connectie in ons team. Kies voor Timing, en ervaar de beste carrièrekeuze die je kunt maken!

Wij bieden:

- 40 uur werken per week - Per direct de mogelijkheid om te starten - Volop opleidingsmogelijkheden - Een flexibel werkrooster in 2 ploegen, ideaal voor jouw werk-privé balans - Een zéér aantrekkelijk salaris van €18,18 per uur!

Wij vragen:

- Jij bent per direct beschikbaar en bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat - Jij beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift - Het is voor jou geen probleem om in 2 ploegen te werken (06:00 tot 14:00 & 14:00 tot 22:00)

Waar ga je werken:

"Grijp je kans! Bij Timing Uitzendbureau in Sevenum mogen we een nieuwe functie als Heftruckchauffeur voor 40 uur per week aanbieden. Een dag bij ons? Stel je voor: je bestuurt je heftruck, manoeuvreert met precisie door ons magazijn en zorgt ervoor dat goederen op de juiste plek belanden. Je voelt de uitdaging om efficiënt te werken en de logistieke flow te behouden. Timing biedt je de kans om je vaardigheden tot hun recht te laten komen binnen een dynamisch en snelgroeiend bedrijf. Ben jij klaar voor deze opwindende kans? Wij wachten op je sollicitatie!"
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in