+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sevenum.
Laad meer vacatures

Administratief Specialist Sevenum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DSV Solutions

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Wil je werken als Administratief Specialist in een internationale omgeving? Bij DSV, een wereldwijde speler in transport en logistiek, krijg je die kans. Je ondersteunt het team met verschillende taken, zoals urenregistratie en het organiseren van evenementen. Je werkt samen met collega's over de hele wereld. Bij DSV kun je groeien door training en kennisuitwisseling. Ook kun je deels vanuit huis werken. Dit is jouw kans om in een dynamisch team te stappen en je carrière verder te ontwikkelen. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Move forward als Administratief Specialist bij DSV in Venlo

Je bent een kei in regelen, jij weet je weg te vinden binnen een complexe organisatie én hebt jouw administratie altijd netjes op orde. Herken jij jezelf hierin? Dan staat de rol als administratief specialist bij DSV jou op het lijf geschreven!


Jij krijgt het voor elkaar

Je gaat ons Global Business Change Management Solutions team ondersteunen. Naast secretariële taken, ga jij je bezighouden met urenregistratie, het controleren én goedkeuren van uren. Met jouw oog voor detail, signaleer je eventuele afwijkingen binnen de urenregistratie en stel je rapportages op voor het managementteam: jij werkt eraan mee. 

Hoe je dit doet? Je zorgt voor een nauwkeurige afhandeling van declaraties en creditcardafschriften. Je houdt diverse overzichten up-to-date. Kortom, je verricht allerhande werkzaamheden die ervoor zorgen dat onze collega's optimaal kunnen functioneren. Dit krijg jij voor elkaar door het:

  • bieden van ondersteuning op het gebied van HR, zoals het registreren van ziekteverzuim en herstelmeldingen, het goedkeuren van verlofaanvragen en het regelen van zaken met betrekking tot indiensttreding. Daarnaast zorg je voor verjaardagspresentjes, beheer je de werkkledinguitgifte en de urenregistratie;
  • ondersteunen op facilitaire gebied,  door het boeken van zakenreizen, het bestellen van kantoorartikelen en het beheren van hardware;
  • organiseren van evenementen, zoals personeelsuitjes, bijeenkomsten en conferenties.

Jouw team valt binnen DSV op door jullie internationale karakter. Je komt te werken voor een global afdeling binnen DSV, wat inhoudt dat jouw collega’s regelmatig werkzaam zijn in de rest van de wereld. Je bouwt een netwerk op, zowel lokaal als internationaal en weet daarmee jouw collega’s te voorzien van de juiste ondersteuning.  


Wij zijn DSV, wij groeien

DSV is een wereldwijde leverancier van transport en logistieke diensten. Met kantoren in meer dan 90 landen en een groeiend netwerk van partners, is er geen plek ter wereld die we niet kunnen bereiken via transport door de lucht, over zee, per spoor, via koeriers of over de weg of waar we opslag in magazijnen kunnen bieden. 

Je bent een kei in regelen en zelfs met een beetje hectiek, tover jij een glimlach op de gezichten van jouw collega’s,

aldus Ralph Schouren, Senior Manager, Training & Change Management.

Binnen Solutions werken ongeveer 22.000 personen vanuit meer dan 500 logistieke vestigingen. Samen gaan we de uitdaging aan die een snel veranderende omgeving met zich meebrengt. We nemen snelle beslissingen op elk niveau en bundelen ambitie en teamwerk. Zo komen wij vooruit en maken we samen het verschil.


Jij brengt mee
  • een opleiding tot management assistent, administratief medewerker of vergelijkbaar is mooi meegenomen. Maar passie voor het vak, vinden wij vele malen belangrijker;
  • uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
  • kennis van Microsoft Office, onder andere PowerPoint, Excel en Word.

Het telt allemaal mee voor deze vacature van administratief specialist in Sevenum. Verder is het natuurlijk belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dat gaat zeker goed als je graag doorpakt, lef hebt en met DSV mee wil groeien.


Jij krijgt

Werken bij DSV betekent werken bij één van de topspelers in de logistieke markt. DSV is ondernemend, competitief en wil altijd groeien als organisatie. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die met ons mee willen groeien. Naast een uitdagende baan in een internationale omgeving bieden wij ook nog:

  • een mooi salaris, afgestemd op de kennis en ervaring die jij meebrengt; 
  • 28 vakantiedagen per jaar, 5% gratificatie en 8% vakantiegeld;
  • een gunstige pensioenregeling, waarvan een deel premievrij en een eigen bijdrage van 5%; 
  • de mogelijkheid om enkele dagen vanuit huis te werken, zolang het werk dit toelaat;
  • toegang tot kennis en training via onze DSV Academy. Zo kan jij groeien en invloed uitoefenen op jouw carrièrepad.
Move forward

Stuur jouw cv met motivatie of laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op. Nog vragen over deze vacature? Onze corporate recruiter Sanne Reijnders beantwoordt al je vragen via 06 2303 5118 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Volg jij DSV al op Instagram, TikTok, X, Facebook en/of Linkedin? 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in