+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sint-Annaland.

(Junior) uitvoerder Civiele techniek (Vaste baan na detachering) – Sint-Annaland Sint-Annaland

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Jij hebt net je studie afgerond of hebt een aantal jaar ervaring als uitvoerder infrastructurele projecten dan komen wij graag in contact met jou!


Als junior uitvoerder wordt je begeleid door een ervaren uitvoerder en ben je samen verantwoordelijk voor de uitvoering van de verschillende projecten. Daarnaast  is het jouw taak om de planning op te stellen en de inzet van mensen en middelen. Ook stuur je de verschillende onderaannemers en leveranciers aan op het project.



Gevraagd

Je bent minimaal in het bezit van een MBO diploma civiele techniek, voorkeur gaat uit naar HBO. Je hebt je VCA-Vol en een rijbewijs. Ook bent u woonachtig in de provincie Zeeland.



Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. Er worden prima arbeidsvoorwaarden geboden naar kennis en kunde, ruimte om zelfstandig te werken aan afwisselende werken.


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731.


Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op je C.V., jou competentieprofiel, jou persoonlijke eigenschappen, jou wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jou toestemming ter beschikking stellen aan de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.


Bedrijfsomschrijving

De organisatie stampt nog uit de tijd waar alles met de hand werd gedaan omdat er nauwelijks machines waren in die tijd. De organisatie is begonnen met 10 man en richtte zich vooral op het aanleggen van rioleringen, grondwerkzaamheden en het aanbrengen van bestrating. Destijds was het werkgebied de provincie Zeeland. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een begrip in Zeeland en omliggende provincies en staan ze voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Als organisatie willen ze een innovatieve en betrouwbare partner zijn voor de opdrachtgevers waarbij kwaliteit van de projecten een van de belangrijkste doelstellingen is.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in