+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sint-Annaland.

Project Engineer Sint-Annaland

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.032 - € 3.870 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van machinebouw als Project Engineer, waar je van A tot Z betrokken bent bij het engineeren van projecten. Analyseer klantvereisten, ontwerp innovatieve machineonderdelen, en coördineer engineeringactiviteiten. Jouw rol omvat het bewaken van projectvoortgang, budgetten en het proactief oplossen van uitdagingen. Werk samen met een dynamisch team en draag bij aan innovatie en groei. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar een uitdagende rol waarin je van begin tot eind projecten kunt aanpakken? Word Project Engineer in Sint-Annaland en maak deel uit van een dynamisch team bij een toonaangevende machinebouwer. Als Project Engineer ben jij de drijvende kracht achter het engineeren van projecten van A tot Z. Doe mee aan de innovatie en groei binnen deze bruisende omgeving.


Wat ga je doen?

Als Project Engineer voor onze opdrachtgever in Sint-Annaland ben jij verantwoordelijk voor het volledige engineeringproces van projecten binnen de machinebouw. Je begint met het analyseren van de klantvereisten en specificaties, waarbij je nauw samenwerkt met verschillende afdelingen om een grondig begrip van de projectbehoeften te krijgen. Vervolgens gebruik je jouw expertise in werktuigbouwkunde om innovatieve ontwerpen te creëren die voldoen aan zowel de technische als de operationele eisen.

Gedurende het project ben jij de centrale figuur die de voortgang bewaakt, eventuele knelpunten identificeert en proactief oplossingen aanreikt om de projectdoelstellingen te behalen. Daarnaast werk je nauw samen met leveranciers en andere stakeholders om ervoor te zorgen dat alle componenten op tijd en binnen budget worden geleverd. Met jouw technische vaardigheden en probleemoplossend vermogen lever je een essentiële bijdrage aan het succes van onze projecten.


Jouw werkzaamheden
  • Analyseren van klantvereisten en specificaties;
  • Bewaken van projectvoortgang en budgetten, en proactief oplossen van eventuele knelpunten.
  • Ontwerpen van innovatieve machineonderdelen en systemen;
  • Coördineren van de engineeringactiviteiten van concept tot oplevering;
  • Samenwerken met interne en externe stakeholders, zoals leveranciers en klanten.


Gevraagd

  • Afgeronde hbo-opleiding in werktuigbouwkunde;
  • Uitgebreide kennis van CAD-software, bij voorkeur HiCad;
  • Sterke analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen;
  • Communicatief vaardig en in staat om effectief te schakelen tussen verschillende stakeholders;
  • Organisatorisch talent en in staat om projecten te coördineren en deadlines te halen.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Bij deze opdrachtgever heerst een dynamische en innovatieve cultuur waarin creativiteit en teamwork centraal staan. Je kunt een omgeving verwachten waarin uitdagingen worden omarmd en waar ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ontdek een bedrijf dat gedreven wordt door vooruitgang en waar jouw bijdrage echt het verschil kan maken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in