+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sint-Michielsgestel.

Docent nederlandse gebarentaal Sint-Michielsgestel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke Kentalis

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.321 - € 5.862 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Zet jouw ervaring met Nederlandse Gebarentaal in voor het beste onderwijs voor onze dove en slechthorende leerlingen. Als docent NGT creëer je een veilig pedagogisch-didactisch klimaat en werk je intensief samen met een multidisciplinair team. Geniet van een unieke werkomgeving met kleine klassen en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Profiteer van een individueel professionaliseringsbudget, een laptop in bruikleen, en een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket. Ontdek een rol waarin jouw bijdrage echt het verschil maakt. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

16 - 24 uur parttime

Zet jouw ervaring met Nederlands Gebaren Taal in voor het beste onderwijs voor onze dove en slechthorende leerlingen

Wat maakt jouw werk bijzonder?

Als docent Nederlandse Gebarentaal (NGT) bij Kentalis Mariëlla (so en vso), begeleid je leerlingen die een communicatief meervoudige beperking hebben. In een klas van 5 of 6 leerlingen kijk je samen met de leerkracht per kind welke communicatie, benadering en aanbod het beste aansluit. Hierdoor ga je nooit op de automatische piloot en blijf je jezelf ontwikkelen, waarbij je ook veel leert van jouw collega’s. Met collega-leerkrachten, logopedisten, intern begeleiders, gebarentaaldocenten en andere specialisten sta je als één team om het kind heen.

Wat ga jij doen?

Jij geeft onderwijs in NGT en mogelijk voor een deel ook andere vakken, dit is mede afhankelijk van je contracturen. Je begeleidt de leerlingen, waarbij je kijkt naar hun mogelijkheden en talenten. Je levert een belangrijke bijdrage aan onderwijsontwikkeling en professionalisering. Jouw kerntaken:

  • Je zorgt voor een veilig pedagogisch-didactisch klimaat waarbij de ontwikkeling van de leerling centraal staat;
  • Je zoekt antwoord op de hulpvraag die de leerling jou stelt, waarbij je intensief samenwerkt met je collega’s: docenten, de intern begeleider, de logopedist en andere disciplines;
  • Waar nodig onderwijs en ondersteun je je directe collega's in de NGT;
  • Samen met het multidisciplinair team en ouders schrijf je het persoonlijk plan en zorg je voor beste onderwijs.

Kentalis Mariëlla
Met een divers team van ongeveer 45 collega’s ( we werken geïntegreerd samen met leerkrachten, onderwijsassistenten, logopedisten, gebarendocenten, orthopedagogen en intern begeleiders), verzorgen wij speciaal basisonderwijs en voortgezet onderwijs aan circa 45 leerlingen met een communicatief meervoudige beperking. Door de grootte van Kentalis heb je het voordeel van vele ontwikkelmogelijkheden en opleidingsaanbod, anderzijds is onze locatie relatief klein waardoor je je collega’s snel leert kennen.

Kentalis in het kort

Als landelijke expertise organisatie met ruim 5000 medewerkers is Kentalis er voor mensen die slechthorend, doof of doofblind zijn of een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of communicatief meervoudige beperking hebben. Zij kunnen bij ons terecht voor onderzoek, diagnostiek, onderwijs en zorg. Kentalis heeft scholen, zorglocaties en audiologische centra verspreid over circa 138 locaties door heel Nederland.

Wij bieden jou:
De arbeidsvoorwaarden bij Kentalis zijn als volgt:

  • We bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van een jaar, met uitzicht op vast.
  • Het bruto maandsalaris bedraagt €3.321,- tot €5.862,- (schaal LC) bij een volledige werkweek van 40 uur, conform cao primair onderwijs.
  • Het dienstverband omvat 16 - 24 uur per week. Jouw uren en dagen worden afgestemd op een voor ieder geschikt rooster.
  • Een arbeidsmarkttoelage van €93,- bruto per maand, naar rato bij een parttime dienstverband.
  • Extra's zoals een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% en een goede pensioenregeling bij ABP, inclusief vakantiegeld.
  • We voorzien je van een laptop in bruikleen.
  • Een individueel professionaliseringsbudget van €500,- per jaar, samen met 2 uur per werkweek (naar rato).
  • Toegang tot een preboarding app om alvast vertrouwd te raken met Kentalis.
  • Een arbeidsvoorwaardenpakket dat je zelf kunt samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sportabonnement, een fiets, of het uitruilen van je reiskosten.

Deze arbeidsvoorwaarden bieden een duurzame basis voor een succesvolle start en verdere ontwikkeling binnen Kentalis.

Wie ben jij?

Je kunt op levendige wijze lesstof overbrengen. Het is belangrijk dat jezelf goed kent en op jezelf kunt reflecteren. Daarbij:

  • Ben je in het bezit van een diploma docent NGT;
  • Je hebt kennis van de dovencultuur en bij voorkeur een basis gelegd in Nederlandse Gebarentaal (NGT);
  • In verband met ons voorkeursbeleid gaat bij gelijke geschiktheid onze voorkeur uit naar een dove of slechthorende kandidaat.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden om als Docent nederlandse gebarentaal voor leerlingen met een communicatief meervoudige beperking. aan de slag te gaan bij Kentalis? Solliciteer dan op de manier die bij jou past. Dit kan in de vorm van een cv met optioneel een sollicitatiebrief, een beknopte motivatie of verras met een video. Wij kijken uit naar jouw reactie! Solliciteer nu, of uiterlijk op 5 mei. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang. De gesprekken vinden plaats op dinsdagmiddag, 14 mei. Heb je vragen over deze functie? Nanneke Zandvoort, Directeur, maakt graag tijd voor jou en jouw vragen. Bel of app Nanneke op 06 22 70 06 11.

We vragen altijd om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Dit is een vast onderdeel van de procedure. Ben je een intermediair? Wij werven zelf of met onze vaste partners. Acquisitie is niet gewenst.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in