+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Manager Zorg Regio Noord-Brabant Sint-Michielsgestel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke Kentalis

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.269 - € 6.446 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als ervaren manager binnen de zorg, biedt deze rol bij Kentalis Wonen en Dagbesteding een unieke kans om bij te dragen aan de zorg voor volwassenen en jongeren met communicatieve meervoudige beperkingen. Je krijgt de mogelijkheid om vorm te geven aan verbeteringen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en cultuur, en werkt nauw samen met een betrokken team. Geniet van flexibele werklocaties, een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket, en de kans om je eigen pakket samen te stellen. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

36 uur, fulltime

Ben jij dé daadkrachtige en pragmatische manager die vanuit visie en verbinding in staat is om vorm te geven aan de koers voor Kentalis Wonen en Dagbesteding?

Wat maakt jouw werk bijzonder?
Als ervaren manager lever je een bijdrage aan de zorg en behandeling voor een bijzondere doelgroep; volwassen en jongeren met een communicatief meervoudige beperking, die in de langdurige zorg bij Kentalis in Sint Michielsgestel en omstreken verblijven. Er liggen meerdere uitdagingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en cultuur en je krijgt alle ruimte om met betrokkenen de verbeterslagen door te voeren. Hierbij werk je nauw samen vanuit Sint Michielsgestel met de andere managers zorg. Ook ben je lid van het managementteam van de sector Wonen & Dagbesteding en mede verantwoordelijk voor het sector brede beleid.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van jouw team en je vervult daarbij een belangrijke rol in het realiseren van de harmonisering en optimalisering van zorg, behandeling en begeleiding van cliënten binnen de sector. Op een coachende en stimulerende wijze geef je leiding aan de teamleiders. In de aansturing neem je een voorbeeldrol aan.
Overige werkzaamheden:

  • Het jaarplan en de begroting opstellen;
  • Beleidsmatige aanpassingen doorvoeren op het gebied van kwaliteit en veiligheid;
  • Opbouwen, onderhouden en versterken van relaties met samenwerkingspartners in het gebied;
  • Bijdragen aan een cultuurverandering, waarbij open communicatie en feedback sleutelwoorden zijn;
  • Samen met teamleiders, behandelcoördinatoren en andere professionals geef je vorm aan duurzame veranderingen in de zorg en creëer je een inspirerende werkomgeving.

Met wie werk je?
Kentalis heeft meerdere woonlocaties in Brabant, Amsterdam en Vries. De sector in zijn geheel wordt aangestuurd door een sectormanager en vanuit de verschillende locaties geven de managers zorg leiding aan de teamleiders. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van woon- en dagbestedingsgroepen voor (complexe) zorg in Sint Michielsgestel. Samen met de sectormanager en de andere managers zorg wordt de indeling van jouw team afgestemd, in totaal bestaat de unit in Brabant uit circa 16 teamleiders en 485 medewerkers, waarvan de helft onder jouw verantwoordelijkheid zal vallen.

Kentalis in het kort
Als landelijke expertiseorganisatie is Kentalis er voor mensen die een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben, of slechthorend, doof of doofblind zijn. Daarnaast kunnen zij andere beperkingen hebben. Kentalis heeft scholen, zorgunits en audiologische centra door heel Nederland. Zij kunnen bij ons terecht voor onderzoek, diagnostiek, zorg en onderwijs. Wij vinden het belangrijk dat zij kunnen communiceren met anderen, worden begrepen en kunnen meedoen aan de samenleving.

Kentalis staat in de top 100 favoriete werkgevers van Nederland en top 10 binnen de gezondheidszorg

Wie ben jij?
Met vertrouwen weet jij anderen te inspireren en motiveren en ben je verbindend vanuit dialoog. Door het tonen van eigenaarschap geef jij richting en ben je ondernemend op het waarborgen van resultaat en kwaliteit. Met jouw ervaring ben jij snel in staat zelfstandig te opereren in een complexe organisatie.
Verder beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau en aantoonbare leidinggevende werkervaring;
  • Je kunt zowel doorpakken als reflecteren op jouw handelen;
  • Je bent in staat vanuit nabijheid aan groepen, teamleiders en behandelcoördinatoren de zorg te ontwikkelen;
  • Je hebt humor en relativeringsvermogen;
  • Je bent in staat om het juiste netwerk binnen jouw werkveld op te bouwen;
  • Je volgt de ontwikkelingen in jouw vakgebied en kunt deze beoordelen op de toepasbaarheid binnen de organisatie.

Wij bieden jou?

  • Een bruto maandsalaris van €4.269,- tot €6.446,- (FWG 65) bij een volledige werkweek van 36 uur. Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg;
  • Een parttime of fulltime dienstverband van 32 of 36 uur per week, afhankelijk van jouw voorkeur;
  • Een flexibele werklocatie. Hierbij faciliteren wij jou met een laptop en telefoon;
  • 144 uur vakantieverlof en 57 uur balansverlofuren (naar rato).
  • Extra’s: 8,33% eindejaarsuitkering, pensioenopbouw bij PFZW, reiskostenvergoeding van €0,16 per kilometer woon-werkverkeer en onregelmatigheidstoeslag;
  • Fijne collega’s om mee samen te werken en van te leren;
  • Preboarding app om Kentalis alvast te leren kennen;
  • Een arbeidsvoorwaardenpakket dat je zelf kunt samenstellen. Kies je voor een sportabonnement, een fiets of het uitruilen van je reiskosten?

Interesse?
Ben je enthousiast over de functie en benieuwd of Kentalis bij jou past? Solliciteer dan naar de functie van manager zorg in Sint Michielsgestel. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Herbert van Petersen op 06-22298292.

Heb je vanwege een beperking ondersteuning nodig bij jouw sollicitatie, stuur een mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Binnen enkele werkdagen neemt één van de recruitment collega’s contact met jou op. Solliciteer ook op de gebruikelijke wijze via onderstaande sollicitatiebutton.

We vragen altijd om referenties en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Dit is een vast onderdeel van de procedure. Een persoonlijke leiderschapstest kan een onderdeel zijn van de procedure.
Ben je intermediair? Wij werven zelf of met onze vaste partners. Acquisitie is niet gewenst

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in