+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sint Nicolaasga.

Allround storingsmonteur 5-ploegen Sint Nicolaasga

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 33 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 18 - € 20 p/u
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van techniek en ijs? Dan is deze baan perfect voor jou! Als monteur help je om ervoor te zorgen dat de ijsproductie altijd doorgaat. Je werkt samen met het productieteam en zorgt dat alle machines goed werken. Je lost problemen op, doet onderhoud en zoekt naar manieren om alles nog beter te maken. Je werkt in een team van mensen die ook van ijs houden, en je krijgt een goed salaris en extra geld als je in ploegen werkt. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een monteur die altijd het hoofd koel weet te houden? Dan zoeken wij jou!

Ter versterking van de afdeling technische dienst zoeken wij voor onze opdrachtgever een monteur die effectief samenwerkt met de productieafdeling en storingen kan vertalen naar praktische oplossingen zodat onze ijsproductie door kan blijven gaan. Jij houdt van uitdagingen, houdt continue oog voor het productieproces en bent altijd op zoek naar verbeteringen. 

Als monteur ben jij het eerste aanspreekpunt wanneer een machine niet optimaal functioneert. Daarbij ben jij verantwoordelijk voor het oplossen, herstellen en analyseren van alle storingen aan de machines en technische installaties die nodig zijn voor het produceren van miljoenen ijsjes per jaar. Je voert periodiek (groot) onderhoud uit aan de machines en bent verantwoordelijk voor het ombouwen, opstarten en finetunen van de productielijnen. Daarbij overleg je met operators over planningen, storingen en prestaties van de productielijnen. Daarnaast ben je betrokken bij diverse kleine én grote verbeterprojecten aan het totale machinepark.

Kortom: een zeer afwisselend takenpakket waarbij jij je hoofd koel weet te houden.


Functie eisen

Onze opdrachtgever zoekt een monteur die qua karakter, motivatie en technische kennis het beste past. Daarbij beschik je over een positieve instelling en een proactieve werkhouding. 

  • afgeronde technische MBO opleiding
  • brede interesse in techniek en machines
  • relevante werkervaring, bij voorkeur in de foodindustrie
  • kwaliteitsbewust 
  • stressbestendig
  • fulltime en voor langere tijd beschikbaar
  • eigen vervoer

De voorkeur gaat uit naar een monteur voor 5-ploegen (2-2-2), maar ben je anders beschikbaar, schroom dan vooral niet om ook te reageren.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de productie van ijsproducten en de distributie hiervan. Het assortiment bestaat uit zo'n 250 diverse soorten ijsjes waarbij er zo'n 1.2 miljoen per dag geproduceerd worden. De gemaakte producten worden naar meer dan 20 verschillende landen binnen en buiten Europa verzonden. Je komt te werken in een team van ruim 170 gemotiveerde werknemers, samen zorgen jullie ervoor dat het beste product voor de klanten gerealiseerd word. 


Wat wij bieden

Het betreft een veelzijdige fulltime functie (33,6 uur per week) binnen een groeiende organisatie. Je ontvangt een marktconform salaris inclusief ploegentoeslag met daarnaast een reiskostenvergoeding conform cao. Jaarlijks wordt rekening gehouden met een inflatiecorrectie en bij goed functioneren ontvang je een jaarlijkse loonsverhoging. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in