+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Frontend Developer Narrowcasting Software Sittard

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Frontend Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.500 p/m
  • Laptop, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Frontend Developer werk je met nieuwe technieken zoals JavaScript en VueJS. Je team bestaat uit vier developers en jouw kennis is waardevol. Jullie werken aan projecten voor buitenlandse klanten, soms samen met collega's uit Noorwegen. De projecten duren van twee weken tot drie maanden, dus er is veel afwisseling. Je krijgt de kans om voor verschillende klanten te werken, wat elk project uniek maakt. Jouw ideeën zijn belangrijk en er is veel ruimte voor eigen inbreng. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Als Frontend Developer krijg je binnen dit team de mogelijkheid om met verschillende nieuwe technieken aan de slag te gaan. Zo wordt er zowel met JavaScript, VueJS en Node.js gewerkt. Het team bestaat momenteel uit vier developers en kunnen de kennis van jou als Frontend Developer goed gebruiken. Er wordt reeds gewerkt met elementen van Agile werken en ze werken op basis van Scrum. Dit wordt de komende tijd verder uitgebreid en eventuele inbreng van jou is zeker welkom.  

Je werkt met het team aan projecten van buitenlandse klanten. Over het algemeen draait Sittard haar eigen projecten, maar het komt geregeld voor dat vanwege de grootte van projecten er intensief wordt samengewerkt met collega developers uit Noorwegen. De duur van projecten varieert van twee weken tot drie maanden. Centraal staat de afwisseling en variatie in het werk dat hierbij komt kijken.  

De functie als Frontend Developer bied je de mogelijkheid te werken voor verschillende klanten en dat maakt dat geen enkel project hetzelfde is. Developers vinden dan ook veel uitdaging en variatie in hun werk. Eigen inbreng wordt erg gestimuleerd en is er vanuit de organisatie ook veel aandacht voor wat medewerkers zelf willen. Dit maakt dat medewerkers jarenlang blijven werken voor deze organisatie. 



Gevraagd

  • Minimaal 4 jaar ervaring als Frontend Developer; 
  • Uitgebreide ervaring met HTML5, CSS3, JavaScript, VueJS en Node.js; 
  • Taalonafhankelijke mindset en de wens om met innovatieve technologieën te werken; 
  • Je bent een teamplayer die proactief aan de slag gaat en houdt van verantwoordelijkheid. 


Aanbod

  • Salaris tussen de €3.500,- en de €4.500,- op basis van een 40-urige werkweek;
  • Werken aan afwisselende, uitdagende maatwerkprojecten voor internationale klanten; 
  • Jaarcontract met uitzicht op vast; 
  • 29 vakantiedagen;
  • Een aantrekkelijke pensioenregeling; 
  • Bedrijfsfitness, fietsplan, lunches, regelmatig bedrijfsborrels en feestjes;  
  • Ieder jaar een skitrip; 
  • Telefoon en laptop van de zaak; 
  • Hip en mooi kantoor met een dynamische, open sfeer en platte organisatie; 
  • Werken aan softwareprojecten waarvan het resultaat wereldwijd terug te zien is!


Bedrijfsomschrijving

Dit toffe bedrijf waar je als Frontend Developer bij aan de slag gaat, komt oorspronkelijk uit Noorwegen en heeft sinds 1991 een locatie in Limburg. Er worden sindsdien narrowcasting oplossingen ontwikkeld voor de verschillende sectoren, waaronder de retail, transport, autobranche, gezondheidszorg en entertainment. Hierbij kun je denken aan schermen, video wall, smartphones en tablets in winkels waarbij met behulp van de ontwikkelde software, de schermen op afstand kunnen worden aangestuurd. Voor bedrijven zoals Nike, H&M, Coca-Cola, Hunkemöller, Bol.com maar ook Toyota, IKEA, Audi, Heineken zijn maatwerkoplossingen voor verschillende digitale communicatieoplossingen ontwikkeld. Het platform en de software draait in ongeveer 100 landen en is op meer dan 500.000 schermen en honderdduizenden players wereldwijd te zien. Met behulp van het platform kan worden bepaald wie waar wanneer welke content ziet. Ook kunnen boodschappen automatisch en ad hoc worden aangepast op basis van locatie eigenschappen zoals taal, weer en valuta maar ook vanuit bijv. Twitter worden gegenereerd.  Met de komst van smartphones en tablets is de laatste jaren de vraag alleen nog maar sterker toegenomen in een snel veranderende markt naar narrowcasting oplossingen. Ook de vraag naar real-time verwerking van informatie neemt fors toe. Het veranderlijke karakter van het domein maakt de software uniek en dat blijkt wel uit het feit dat er wereldwijd vraag is naar deze oplossing.  Vanuit verschillende kantoren in Amerika, Australië, Japan en Europa worden maatwerkoplossingen voor klanten ontwikkeld. De huidige standplaats in Limburg – Sittard - is verantwoordelijk voor het voldoen aan de vraag van klanten vanuit heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Wereldwijd werken er zo’n 150 mensen over de hele wereld voor dit bedrijf, waarvan ongeveer 30 medewerkers vanuit Sittard. Het team hier bestaat vooral uit Nederlandse medewerkers, maar vanwege de samenwerking met het team in Noorwegen is het team heel internationaal ingesteld.  
Er heerst een groot teamgevoel en heerst een hele fijne werksfeer. Het bedrijf is beroemd en berucht om de gezellige en tot in de puntjes georganiseerde feesten inclusief huisband, dus kom jij als Frontend Developer genieten van hun goed georganiseerde feesten?  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in