+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sliedrecht.

Acceptant Particuliere e.o. Zakelijke Verzekeringen Sliedrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kraai Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.750 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Namens het Volmachtbedrijf van een onafhankelijk financieel advieskantoor (gevestigd in de regio Sliedrecht) komt Kraai Recruitment graag in contact met een Acceptant Particuliere en/of Zakelijke Verzekeringen.
 

De adviseurs van deze organisatie (met meerdere zelfstandige kantoren verspreid over het land) geven advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen aan zowel particuliere als zakelijke relaties. Verzekeringsaanvragen worden door het Volmachtbedrijf beoordeeld en geaccepteerd en schades worden afgehandeld. “Onze klanten komen uit heel Nederland en zijn bij ons gewend aan een persoonlijke benadering en klantgerichtheid“.

Continue groei (zowel autonoom als door het kopen van portefeuilles) is de reden dat uitbreiding van het team noodzakelijk is. Dus ben jij een Acceptant Particuliere en/of Zakelijke Verzekeringen en spreekt dit je aan? Lees dan vooral verder en kijk of je past bij de cultuur van deze collegiale organisatie.



Gevraagd

Je kan zowel in teamverband als zelfstandig je werkzaamheden uitvoeren. En in jouw werkzaamheden wordt verwacht dat je zelfstandig communiceert met het intermediair en de diverse verzekeraars.

Je neemt verantwoording en toont initiatief. Je bent communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk). Je stelt je dienstverlenend op, je werkt zelfstandig en nauwkeurig en je bent proactief.

Enige ervaring in de Assurantiebranche is vereist; je bent in het bezit van het WFT Schade Particulier en/of Schade Zakelijk. Ervaring met ANVA zou het kersje op de appelmoes zijn.



Aanbod

Wat mag jij verwachten?

Niet alleen jouw dagelijkse werkzaamheden zijn afwisselend en divers, dat geldt ook voor je (ruim 20) collega’s. Je komt te werken in een boeiende en veelzijdige functie met goede doorgroeimogelijkheden binnen een vernieuwende en groeiende organisatie.

Naast een goede salariëring (afgestemd op je kennis, kunde en ervaring en oplopend vanaf € 2.750,-), 25 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een pensioenregeling), mag je bijvoorbeeld rekenen op een volledige vergoeding van studie en examens voor je vakdiploma’s.

De werkweek wordt door de collega’s gezamenlijk afgesloten onder het genot van een drankje in het eigen (inpandige) café.


Is dit jouw nieuwe functie?

Je gaat aan de slag in een hecht team binnen een informele, gezonde, groeiende organisatie. Als Acceptant Verzekeringen ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het beheer van de particuliere en zakelijke volmachtportefeuille.

Je beoordeelt en accepteert risico’s, maakt maatwerk offertes, verzorgt specials en je levert actief je bijdrage aan conversie. Je hebt oog voor detail en besteedt zorg aan jouw werkzaamheden. Aangesloten kantoren kunnen ervan op aan dat wijzigingen goed worden doorgevoerd, polissen correct worden opgemaakt en dat de naverrekeningen goed wordt afgewikkeld.

Hoewel het merendeel van de relaties particulieren zijn, is het aandeel zakelijke klanten sterk groeiende. Onder andere de ontwikkeling en lancering van nieuwe producten ligt hieraan ten grondslag.

Zie jij jezelf deze rol invullen? Dan kom ik graag met jou in contact.

Discretie is uiteraard gegarandeerd.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in