+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sliedrecht.
Laad meer vacatures

GIS Specialist Sliedrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.912 - € 4.352 p/m

Vacatureomschrijving

Zet je passie voor ruimtelijke data in en geef betekenis aan kaarten! Wil jij deel uitmaken van een dynamische team en bijdragen aan innovatieve projecten? Solliciteer nu en breng jouw GIS-expertise naar nieuwe hoogten.


Wat ga je doen?

Binnen de GIS-afdeling vervul jij een essentiële rol bij het ondersteunen van waterbouwprojecten op diverse fronten. Je bent de spil in het verzamelen van relevante data uit verschillende (openbare) bronnen en zorgt ervoor dat deze data op een heldere en toegankelijke manier wordt gevisualiseerd in een online GIS-portaal, dat beschikbaar is voor het gehele projectteam. Vanaf de aanbesteding tot aan de uitvoering van het project beheer je dit GIS-portaal nauwgezet en waarborg je de accuraatheid door voortdurende updates van de data.

Daarnaast voer je achter de schermen complexe berekeningen uit met geo-data om vraagstukken en uitdagingen binnen het project op te lossen. De resultaten van deze berekeningen presenteer je opnieuw met behulp van duidelijke visualisaties op het GIS-portaal, waardoor alle betrokkenen inzicht hebben in de bevindingen.

Met jouw veelzijdige taken draag je bij aan het succes en de efficiëntie van waterbouwprojecten.


Jouw werkzaamheden
  • Beheren en verwerken van geografische gegevens in GIS-software;
  • Uitvoeren van ruimtelijke analyses en het genereren van kaarten en rapporten;
  • Ondersteunen van projecten door ruimtelijke data te interpreteren en te integreren;
  • Bijdragen aan de ontwikkeling van GIS-processen en -standaarden;
  • Samenwerken met collega’s en belanghebbenden om GIS-oplossingen te leveren die aan de behoeften voldoen.


Gevraagd

  • Basisvaardigheden en ervaring met één of meerdere GIS-softwarepakketten, zoals ArcGIS Pro, ArcGIS Online of QGIS, en de bereidheid om je hierin verder te ontwikkelen;
  • Fundamentele kennis van ICT: Je bent bekwaam met computers en in staat om softwareproblemen zelfstandig op te lossen (oftewel, je kunt goed zoeken op internet ;)).
  • Bekendheid met ten minste één van de volgende programmeertalen is een pluspunt: Python, SQL, JavaScript. Het is essentieel dat je bereid bent om je verder te ontwikkelen in deze talen;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden: Je kunt technische kennis omzetten in heldere visualisaties en je collega’s overtuigen van de meerwaarde die GIS kan bieden in hun projecten;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Analytisch vermogen: Je weet hoe je gestructureerd complexe problemen kunt aanpakken;
  • Zelfstandigheid: Als GIS-specialist krijg je de vrijheid en ruimte om zelfstandig te zoeken naar optimalisaties van processen.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een gerenommeerd bedrijf dat zich specialiseert in bagger- en waterbouwkundige projecten. Met decennia aan ervaring en expertise op het gebied van baggeren, kust- en oeverwerken, en rivier- en havenbouw, is de opdrachtgever een toonaangevende speler binnen de waterbouwsector. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve aanpak, duurzame oplossingen en hoogwaardige uitvoering van projecten, zowel nationaal als internationaal. Van den Herik Sliedrecht staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap in elke fase van het project, van ontwerp tot realisatie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in