+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Fulltime bijrijder bij Sligro in Sluis Sluis

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YoungCapital

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Sligro in Sluis zoeken we een enthousiaste bijrijder! Samen met de chauffeur ga je op pad om goederen te bezorgen. Je werkt in een team en zorgt dat alles veilig en op tijd aankomt. Deze baan is actief, afwisselend en je gebruikt je communicatievaardigheden. Je hoeft geen rijbewijs te hebben. Plus, tijdens je pauzes is er gratis koffie, thee, frisdrank, cup-a-soup en fruit. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij aan de slag als bijrijder in Sluis? Sligro biedt een fulltime functie met een aantrekkelijk salaris van € 14 per uur! Solliciteer nu!

Wat ga je doen?

Als bijrijder bij Sligro in Sluis is geen dag hetzelfde! Samen met de chauffeur ga jij op pad om goederen te laden en lossen bij klanten. Je zorgt ervoor dat alles veilig en op tijd op de juiste plek terechtkomt. Een uitdagende en afwisselende baan waarbij je fysiek bezig bent en je communicatieve vaardigheden kunt inzetten.

Samenwerken en efficiëntie
Als bijrijder ben jij de rechterhand van de chauffeur. Je assisteert bij het laden en lossen van goederen en controleert nauwkeurig de vrachtbrieven en leveringen. Samen zorgen jullie ervoor dat de lading correct en onbeschadigd is. Tijdens het rijden navigeer en ondersteun je de chauffeur, terwijl je ook klantvriendelijk en professioneel omgaat met de klanten. Goede communicatievaardigheden en kennis van verkeersregels en veiligheidsprocedures zijn daarbij onmisbaar.

Werken bij Sligro
Sligro is een grote speler in de foodservicebranche en is altijd in beweging. Als bijrijder maak je deel uit van een actief team dat er samen voor gaat om de klanten tevreden te stellen. Het salaris bedraagt € 14 per uur en je hebt de mogelijkheid om 24 tot 40 uur per week te werken. Je werkt van maandag tot en met zaterdag van 07:00 tot 15:00 uur. Goed om te weten: voor deze functie heb je geen rijbewijs nodig!

Jouw profiel
Om succesvol te zijn als bijrijder bij Sligro is het belangrijk dat je minimaal een mbo werk- en denkniveau hebt. Daarnaast beschik je over de nodige skills, zoals het kunnen tillen van zwaardere objecten en het controleren van ladingen. Je bent een teamplayer, klantgericht en hebt oog voor detail. Met jouw enthousiasme en energie maak jij het verschil!

Solliciteer nu!
Ben jij klaar voor een uitdagende baan als bijrijder bij Sligro? Solliciteer dan direct en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!


Wat wij bieden
  • Een aantrekkelijk salaris van € 14 per uur.
  • Koeltoeslag of diepvriestoeslag als je in de koeling of diepvriesruimte werkt
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km
  • Tijdens je pauzes onbeperkt gratis koffie, thee, frisdrank, cup-a-soup en fruit;
Wat wij vragen:
  • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Je bent fysiek in staat om zwaar werk te verrichten;
  • Je bent klantgericht en hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent flexibel in werktijden en beschikbaarheid;
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus Middelbare school, MBOPlaatsSluisWerkuren per week24 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Fulltime (ervaren)Salarisindicatie €13,81 per uur Verantwoordelijk voorAls bijrijder assisteer je de chauffeur bij het laden, lossen en vervoeren van goederen.Gepubliceerd op29-03-2024
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in