+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sluis.

Verkoopmedewerker Kledingwinkel Sluis

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Hou je van mode en help je graag anderen met het vinden van de perfecte outfit? Dan is deze baan iets voor jou! We zoeken een vriendelijke verkoopmedewerker voor onze trendy kledingwinkel. Je werkt in een team waar je je liefde voor mode kunt delen. Je krijgt de kans om klanten blij te maken en een leuke winkelervaring te geven. We bieden een tijdelijke baan die vast kan worden, fulltime werk, en je komt in een team met fijne collega's. Ook hebben we leuke teamuitjes. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij gepassioneerd over mode en hou je ervan om mensen te helpen hun perfecte outfit te vinden? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Wij zijn op zoek naar een vriendelijke en energieke verkoopmedeweker om ons team te versterken in onze trendy kledingwinkel. Als onderdeel van ons team krijg je de kans om je liefde voor mode te delen en klanten een geweldige winkelervaring te bieden.

Wat bieden wij jou
  • Tijdelijks met uitzicht op vast!
  • Fulltime aan de slag!
  • Werken in Sluis!
  • Genoeg ruimte voor eigen ideeën!
  • Wekelijkse betaling!
  • Gezellige collega's en leuke teamuitjes!
Wie ben jij

Jij bent een modebewuste en klantgerichte individu met een positieve houding. Je hebt een passie voor mode en bent altijd op de hoogte van de laatste trends. Klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent in staat klanten op een vriendelijke en professionele manier te helpen. je bent communicatief vaardig en vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken. Jij bent een flexibele instelling en vind het niet erg om in de weekenden en vakanties te werken. Ervaring in de verkoop is een pluspunt, maar enthousiasme en de wil om te leren is nog belangrijker!

Wat ga je doen

Als verkoopmedewerker bij onze kledingwinkel ben je het gezicht van ons merk. Je verwelkomt klanten hartelijk, biedt hen advies en assistentie bij het vinden van de perfecte kledingstukken. Natuurlijk zorg jij er ook voor dat ze met een grote glimlach de deur weer uitgaan. Je helpt bij het organiseren van de winkel, het aanvullen van de voorraad en het netjes houden van de winkelruimte. Daarnaast help je bij kassa-activiteiten en zorg je ervoor dat elke klant een positieve ervaring heeft tijdens hun bezoek aan onze winkel.

Waar ga je werken

Als verkoopmedewerker kom je te werken binnen een gezellige en hechte Zeeuwse franchiseonderneming met vestigingen in Zeeland & Brabant, #MKB! Je kom terecht in een enthousiast team van 4 gezellige verkoopmedewerkers. Samen met elkaar werken jullie hard en hebben jullie de leukste tijd!

Sollicitatie

Ben je klaar voor deze nieuwe uitdaging? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in