+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sluiskil.
Laad meer vacatures

Operator Sluiskil

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Flexbaas.nl

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Over de job

Als Procesoperator hou jij je bezig met het uitvoeren controle-, bedienings-, storings- en onderhoudswerkzaamheden aan de installaties en apparatuur in de plant. Het controleren en bedienen van compressoren en pompen vallen onder jou verantwoordelijkheid. Veiligheid staat ten alle tijden centraal, je doet er dan ook alles aan om voor zowel jezelf als je collega’s aan het einde van de dienst veilig naar huis te kunnen gaan.  

Maar er is meer! Het lopen van controlerondes waarbij je gevonden procesvariabelen, temperaturen en niveaus noteert behoort ook tot jouw takenpakket. Jij bent de eerste die storingen en lekkages signaleert en meld richting de controlekamer. Je bent een goed in het assisteren- van de hoofdoperator en bij het starten en stoppen van de plantinstallatie. Buitenom dat bedenk je ook nog eens passende ideeën om de installaties te verbeteren.



Gevraagd

Vereisten
Je bent communicatief ingesteld, kunt zelfstandig werken en overlegt gemakkelijk met je collega’s, zodat problemen snel worden opgelost en je leert van de fouten die er worden gemaakt. Veilig werken is voor jou vanzelfsprekendheid. Met jouw ambitie wil je vlot doorgroeien naar hoofdoperator. Om als operator aan de slag te gaan zoeken we een kandidaat die: MBO-opleiding procestechniek, VAPRO C of AOT heeft of studerend VAPRO C is; MBO-opleiding werktuigbouwkunde of elektrotechniek en een aanvullende opleiding VAPRO B heeft of studerend VAPRO B is; BSO/TSO- opleiding met aanvulling Chemische Procestechnieken heeft. Het is mooi meegenomen als je flexibel inzetbaar bent, eventueel kennis heb van de Engelse taal en werkervaring heb in een vergelijkbare sector en/of bedrijf.


Aanbod

Wat wij bieden
Wat bieden wij? Een warm welkom en een afwisselende job in een hecht team; Uitstekende arbeidsvoorwaarden (een dertiende maand, 26 vakantiedagen, bonus- én pensioenregeling, een goede collectieve zorgverzekering voor jou én eventueel je partner); Een werkomgeving met een aandacht voor je work-life balance en gezondheid;
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in