+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sluiskil.

Onderhoudsmonteur E Sluiskil

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maintec

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 - € 3.700 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je jouw technische vaardigheden volop kunt gebruiken en ontwikkelen? Als Onderhoudsmonteur E werk je aan spannende projecten en zorg je voor het testen, inbedrijfstellen en onderhouden van elektrische installaties. Je maakt deel uit van een team dat zich inzet voor innovatie en duurzame oplossingen. Je krijgt de kans om te groeien in je carrière, met ondersteuning en training. Plus, je werkt in een omgeving waar jouw ideeën voor verbetering welkom zijn. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar een dynamische rol waarin je je technische vaardigheden kunt benutten en uitbreiden? Word onze nieuwe Onderhoudsmonteur E en werk aan uitdagende projecten waarbij je verantwoordelijk bent voor het testen, inbedrijfstellen en onderhouden van diverse elektrische installaties. Sluit je aan bij dit team en maak deel uit van een innovatieve omgeving waar jouw bijdrage van essentieel belang is. Solliciteer nu en laat jouw expertise schitteren in een stimulerende werkomgeving in de regio Sluiskil!


Waar ga je werken?

Je nieuwe werkgever is een wereldwijd toonaangevende organisatie in technische dienstverlening, met meer dan 6.000 enthousiaste professionals in Nederland die zich dagelijks inzetten voor innovatieve en duurzame technische oplossingen. Als medior onderhoudsmonteur E maak je deel uit van ons team in Sluiskil, waar diverse teams samenwerken om de beste dienstverlening te bieden. Je krijgt de kans om betrokken te zijn bij een breed scala aan projecten binnen verschillende sectoren, zoals utiliteit, industrie en overheid, waarbij je verantwoordelijk bent voor inspecties, routineonderhoud, het oplossen van storingen en het in bedrijf stellen van nieuwe installaties. Uitdagingen omvatten het omgaan met complexe technische vraagstukken onder tijdsdruk, terwijl je de hoogste veiligheidsnormen handhaaft en samenwerkt met multidisciplinaire teams en klanten. Binnen ons bedrijf zijn er volop mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling, met ondersteuning en training om je carrière te bevorderen, en een cultuur van continue verbetering waarbij we openstaan voor suggesties om onze dienstverlening te optimaliseren.


Wat ga je doen?

Als medior onderhoudsmonteur E in de regio Sluiskil ben je een belangrijke speler in het onderhoud, de reparatie en het optimaliseren van elektrische systemen en apparatuur. Jouw taken omvatten het uitvoeren van inspecties om potentiële problemen te identificeren, het verrichten van routineonderhoud om de goede werking te garanderen, en het oplossen van storingen wanneer ze zich voordoen. Je zult ook verantwoordelijk zijn voor het in bedrijf stellen van nieuwe installaties en het aanpassen van bestaande systemen aan veranderende behoeften. Kortom, jouw rol als Onderhoudsmonteur E draagt bij aan het veilig en efficiënt functioneren van elektrische infrastructuur binnen verschillende industrieën.


Wat verwachten wij van jou?

Als medior onderhoudsmonteur E verwachten we dat je zelfstandig en nauwkeurig kunt werken, met een diepgaand begrip van elektrische systemen en installaties. Je identificeert snel problemen en biedt effectieve oplossingen met prioriteit voor veiligheid en kwaliteit. Goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel voor samenwerking met teamleden en klanten, terwijl je proactief meedenkt en bijdraagt aan verbeteringen. Met een afgeronde opleiding op mbo-niveau 3 of 4 in Elektrotechniek, VCA-Basis certificaat (of bereidheid deze te behalen), aanvullende opleidingen in Meet- en Regeltechniek, en ervaring met systemen zoals Hima en DeltaV, ben je goed uitgerust om zelfstandig en effectief te functioneren binnen ons team en de behoeften van onze klanten te vervullen.

Ben jij klaar om jouw expertise in te zetten voor uitdagende projecten en te groeien binnen ons dynamische team? Solliciteer nu op deze functie van Onderhoudsmonteur E en word onderdeel van ons toegewijde team in Sluiskil. We kijken ernaar uit om jouw talent en passie te verwelkomen en samen te werken aan het leveren van hoogwaardige technische oplossingen aan onze klanten.


Wat kun je van ons verwachten

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je hebt al enige ervaring opgedaan in je vakgebied en beschikt over de nodige kennis en vaardigheden. Jij hebt bij ons de mogelijkheid om zowel op professioneel gebied als persoonlijk gebied te groeien. Verder is het volgende aan de orde in jou functie als Onderhoudsmonteur E in de regio Sluiskil:

  • Op basis van een fulltime dienstverband verdien je tussen de € 2.900 en € 3.700 bruto per maand;
  • Je hebt baangarantie door middel van een vaste aanstelling;
  • Voor een goede werk-privé balans heb je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar & 8,33% vakantietoeslag;
  • Een goede pensioenopbouw via het STiPP Plus Pensioenfonds;
  • Acceptabele reistijd met een woon-werkvergoeding van € 0,23 cent per gereden kilometer (indien van toepassing);
  • Je bent werkzaam in de CAO Metaal en Techniek Installatiebedrijf;
  • Je hebt doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie en de mogelijkheid tot het volgen van vakspecifieke opleidingen en cursussen vanuit Maintec of via de opdrachtgever
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in