+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

GZ-psycholoog | trauma | zzp Smilde

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacatureomschrijving

Jouw bijdrage maakt het verschil! Een boeiende opdracht bij een innovatieve kliniek gespecialiseerd in traumabehandeling voor jongeren en hun ouders.


Jouw nieuwe baan

Als regiebehandelaar maak je deel uit van een multidisciplinair team en draag je medeverantwoordelijkheid voor het coördineren van behandelingen. Je voert voorbereidende gesprekken en traumabehandelingen uit met zowel ouders als kinderen. Daarnaast onderhoud je contact met verwijzers en externe hulpverleningsinstanties in samenwerking met de gezinnen. Je werkt nauw samen met een team van behandelaren die continu aanwezig zijn om de gezinnen te ondersteunen tijdens hun verblijf en behandeling binnen de kliniek, die operationeel is 24/7.

KINGS is constant in ontwikkeling, waarbij de integratie van onderzoek, opleiding en behandeling centraal staat. Op die manier wordt kennis duurzaam toegepast in de praktijk. Je hebt de mogelijkheid om actief bij te dragen aan deze ontwikkelingen binnen KINGS en samen met te werken aan verdere verbeteringen en innovaties.


Jouw nieuwe werkplek

Binnen deze zorgorganisatie staat de kwaliteit en zorg centraal. Het is een zorgorganisatie met lef die het durft om een hele eigen visie te hebben en daar ook voor gaat. In jouw rol als interim GZ-psycholoog lever je de beste zorg voor jeugdigen en hun gezinnen zodat zij zo goed mogelijk kunnen deelnemen aan het ‘gewone’ leven.

De kliniek bestaat uit 3 verschillende afdelingen: een crisisafdeling, een behandelgroep specifiek voor adolescenten, en de KINGS-afdeling, waar momenteel behoefte is aan een nieuwe collega. KINGS staat voor Kind In Gezond Systeem en richt zich voornamelijk op gezinsgerichte behandeling. Jullie hanteren een gefaseerde aanpak voor gezinnen met complexe problematiek, waarbij intergenerationele en interpersoonlijke trauma's een rol spelen. De focus ligt op het creëren van een veilige en stabiele omgeving waarin gezinsleden kunnen werken aan hun individuele doelen.

Gedurende gemiddeld 6 tot 8 weken verblijven gezinnen op de locatie, waar ze intensief aan hun herstel werken. Jullie ondersteunen zowel ouders als kinderen bij het opbouwen van veiligheid en rust, het verwerken van trauma's en het versterken van onderlinge relaties. De benadering is gebaseerd op traumasensitiviteit, waarbij gezinsbehandelaars altijd beschikbaar zijn voor ondersteuning. Ouders doorlopen dezelfde behandelingsfasen als hun kinderen, maar lopen hierin voor, zodat ze hun kinderen tijdens het proces kunnen begeleiden. KINGS richt zich niet alleen op het behandelen van ouders, maar streeft altijd naar het herstellen van een veilige en stimulerende opvoedomgeving voor het kind.


Wat breng je mee?

Je hebt een geldige BIG-registratie en AGB-code als GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist. Een mooi pluspunt is als je ook ervaring hebt als EMDR-practitioner. Daarnaast heb je een stevige professionele houding, waarbij je in staat bent om kritisch te reflecteren op zowel je eigen handelen als dat van anderen. Het voeren van moeilijke gesprekken schrikt je niet af. Je bent doortastend en proactief in het aanpakken van uitdagende en complexe situaties, terwijl je toch het overzicht weet te behouden.


Arbeidsvoorwaarden

Je werkt op zzp-basis, uiteraard wordt je uurtarief in goed overleg bepaald. Het is een functie voor 24 uur per week maar 16 uur is ook bespreekbaar.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in