+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sneek.

Heftruckchauffeur, sneek Sneek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bauconflex Leeuwarden

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Heftruckchauffeur Sneek

Ben jij op zoek naar een dynamische functie in de buitenlucht waarbij je de verantwoordelijkheid draagt voor het vlekkeloos laden en lossen van vrachtwagens en bedrijfsauto’s? Wij zoeken een gedreven heftruckchauffeur die proactief te werk gaat en een cruciale rol wil vervullen binnen ons team.

Als heftruckchauffeur ben jij de spil in het correct laden en lossen van vrachtwagens en bedrijfsauto’s met behulp van een heftruck. Je waarborgt een veilige en efficiënte verplaatsing en positionering van materialen. Met een doordachte aanpak anticipeer je op de volgende stappen in het verplaatsingsproces. Daarnaast behoren het controleren en inspecteren van inkomende en uitgaande materialen tot jouw verantwoordelijkheden.

Met behulp van de heftruck zorg je voor het nauwkeurig laden en lossen van vrachtwagens en bedrijfsauto’s. Dit vereist niet alleen vakmanschap, maar ook oog voor detail om materialen veilig te hanteren.

Je bent verantwoordelijk voor de efficiënte verplaatsing van diverse materialen met de heftruck. Het anticiperen op de meest effectieve volgorde van verplaatsingen draagt bij aan een soepel logistiek proces.

Een belangrijk aspect van je rol is het reserveren en gereedzetten van materieel. Door vooraf doordachte planning draag je bij aan een gestructureerde en georganiseerde werkomgeving.
Controleren en inspecteren van inkomend en uitgaand materieel behoort tot je dagelijkse taken. Je waarborgt de kwaliteit en integriteit van de materialen die worden ontvangen en verzonden.
Naast je operationele taken ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de werkplek en het terrein. Dit draagt bij aan een ordelijke en veilige omgeving voor het gehele team.

Tot slot, het administratief verwerken van leveringen en retouren met behulp van scanapparatuur. Hierdoor wordt een vlotte en nauwkeurige documentatie van inkomende en uitgaande goederen gewaarborgd.

Als heftruckchauffeur ben je een waardevolle schakel in het logistieke proces, waar precisie en efficiëntie cruciaal zijn voor het succes van de operatie.

Je maakt deel uit van de afdeling Logistiek, waar Planning, Expeditie en Transport samenkomen. Binnen het Expeditie-team werk je nauw samen met je collega’s. Een goede afstemming met de Planning en je Expeditie-collega's is van essentieel belang voor een soepele uitvoering van je taken.

Gevraagd

Wat vragen we jou?
  • In bezit van een geldig heftruckcertificaat, of bent bereid deze te behalen.
  • Gestructureerd werken
  • Veiligheid, orde en netheid
Wat we jou bieden:
  • Salaris conform CAO;
  • Diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen;
  • Bij goed functioneren uitzicht op een vast contract.


Aanbod

Over Bauconflex

Wij ontzorgen mensen van het zoeken naar een geschikte werkplek en regelen werk voor vakmensen binnen de bouw, techniek, schoonmaak en industrie. Vakmensen plaatsen bij de juiste bedrijven is iets wat Bauconflex al ruim 17 jaar doet. De mouwen opstropen en met plezier aan het werk gaan, dat vinden wij belangrijk! We hebben meer dan 600 medewerkers geholpen aan een vaste baan, dit is natuurlijk niet voor niks. Wij zijn pas tevreden als onze medewerkers tevreden zijn. Een goede plaatsing is waar Bauconflex voor staat.
Ben jij de aanpakker die wij zoeken?

Solliciteer dan via onderstaande button of bel naar 085-0667940.

Sylvana, Thera, Charlene, Michelle, Romy, Abinaja en Claudia helpen jou met jouw loopbaan.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in