+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sneek.
Laad meer vacatures

Schilder Sneek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.350 - € 3.750 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Voor een bekend schildersbedrijf zijn wij op zoek naar een schilder met ruime ervaring. Als schilder kom je bij dit bedrijf vaak bij particulieren over de vloer. Jij verzorgt zowel het buiten schilderwerk, als ook het schilderwerk binnen. Naast jou ruime ervaring als schilder geef je ook advies aan de klant. Kwaliteit staat hier voorop en mocht er wat mis gaan dan ben jij de schilder die het graag oplost. 


Ben jij het?
  • De schilder met vakdiploma en/of ervaring en vakkennis verkregen in de praktijk.
  • Die graag mooi schilder werk levert.
  • Die graag de klant adviseert.
  • Die zelfstandig kan werken als ook met een collega schilder een team vormt.
Wat wij bieden

Geniet van een bloeiende carrière in het schildersvak, met een focus op particuliere klanten, scholen, ziekenhuizen, kantoren en meer, allemaal binnen de directe omgeving van Sneek. Bij ons kun je rekenen op hoogwaardig schilderwerk, uitgevoerd met zorgvuldig geselecteerde materialen. Bij ons heerst een uitstekende werksfeer, waarin vakmanschap en teamwork centraal staan. Je ontvangt een salaris tussen de €2350,- en €3750,- volgens de Schilders CAO, met de flexibiliteit om te kiezen tussen wekelijkse of vier-wekelijkse betalingen. Bovendien bieden wij een solide pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenopbouw, vakantiegeld, uitbetaling tijdens alle wettelijke feestdagen, vakantiedagen en meer. Je hebt de mogelijkheid om een vast dienstverband aan te gaan, en kunt rekenen op een volle werkweek van 37,5 uur. Als kers op de taart kun je deelnemen aan ons unieke schilders cadeau-spaarpuntenprogramma, waarmee je extra beloningen kunt verdienen. Kortom, bij ons staat jouw plezier in het schildersvak voorop.


Waar jij werkt

Je bent welkom bij een traditioneel familiebedrijf, door vader overgedragen aan zoon. Het is een groeiende multiculturele organisatie, deze dagelijks bezig is het met innoveren in technieken en materialen. Een bedrijf niet alleen gespecialiseerd in schilderwerk, maar ook in vloercoatings. Kwaliteit staat bij dit schildersbedrijf hoog in het vaandel, maar is er ook voldoende mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in