+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sneek.
Laad meer vacatures

Projectleider brede ondersteuning gedupeerden toeslagenaffaire Sneek

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Multiselect

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in een cruciale rol binnen het herstelproces van de toeslagenaffaire, waarbij je als projectleider brede ondersteuning direct impact maakt op het leven van gedupeerde ouders en kinderen. Jouw taak omvat de uitrol, aansturing van experts en consulenten, voortgangsmonitoring en financiële verantwoording. Een unieke kans om bij te dragen aan het herstel van vertrouwen en het bieden van perspectief aan getroffen gezinnen. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

In 2020 is de overheid gestart met het compenseren van ouders, die slachtoffer zijn geworden van het strenge beleid van de Belastingdienst/toeslagen. Veel ouders zijn door dit beleid gestigmatiseerd als fraudeur, waardoor hun kinderopvangtoeslag is stopgezet en de reeds uitgekeerde toeslag is teruggevorderd. Zowel financieel als emotioneel heeft dit een behoorlijke impact op het dagelijks functioneren van de ouders, met als gevolg dat veel gezinnen volledig zijn ontwricht en onder de armoedegrens leven zonder enig toekomstperspectief. Het vertrouwen in de overheid heeft hierdoor een flinke deuk opgelopen. Het herstelproces om erkende gedupeerde ouders te compenseren wordt uitgevoerd door de Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen (UHT). In dit proces spelen ook gemeenten een belangrijke rol. Hun rol is het inzetten van brede ondersteuning voor de gedupeerde ouders en kinderen.

Als projectleider brede ondersteuning ben jij verantwoordelijk voor de uitrol van deze taak, het geven van aansturing aan de herstelexpert(s) en de consulent(en) brede ondersteuning, het monitoren van de voortgang en de (financiële) verantwoording.

.


Functie eisen

voor het adequaat vervullen van de functie Projectleider brede ondersteuning gedupeerden toeslagenaffaire in Sneek voldoe je aan de volgende eisen:

  • Minimaal een afgeronde relevante hbo-opleiding (bachelor).
  • Minimaal 1 jaar werkervaring als projectleider binnen het Sociaal Domein bij een middelgrote tot grote gemeentelijke organisatie (harde eis).
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met het thema brede ondersteuning en toeslagenaffaire (harde eis).
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met de verschillende partijen binnen het Sociaal Domein in Súdwest-Fryslân.
  • Je bent geen ZZP-er. ZZP-ers kunnen niet aangeboden bieden op deze opdracht, aangezien dit een functie is waarbij hiërarchisch aangestuurd wordt door opdrachtgever en de kandidaat zelf de opdracht moet uitvoeren.


Bedrijfsomschrijving

Ben jij een ervaren projectleider binnen het publieke domein met expertise op het gebied van de toeslagenaffaire? Dan is de functie van Projectleider brede ondersteuning gedupeerden toeslagenaffaire in Sneek voor jou! Neem contact op met Stefan de Rapper per mail: [email protected] of telefoon: 06-45930573.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in