+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sneek.
Laad meer vacatures

Traineeship Winkel Sneek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kruidvat

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 37 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Traineeship

Vacature in het kort

Wil je snel carrière maken in de retail en hou je van leidinggeven? Bij ons leer je in één jaar alles wat je nodig hebt om filiaalmanager te worden. Je begint in een opleidingsfiliaal en na vier weken ga je naar je eigen winkel. Samen met je team zorg je dat alles perfect loopt. Je leert zowel in de praktijk als met een opleiding. We betalen je opleiding, dus je kunt direct aan de slag. Dit is je kans om te laten zien wat je kunt! Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Dit ga je doen

Ben jij een geboren leider met lef en wil je niets liever dan filiaalmanager worden bij de leukste en bekendste drogisterij van Nederland? Als Retail Talent bij Kruidvat behaal je dat doel al binnen één jaar. Je start je avontuur op de werkvloer van een opleidingsfiliaal en vervolgt al na vier (!) weken je weg in jouw ‘eigen’ filiaal. Samen met je #vriendenteam zorg je voor goedgevulde schappen, een opgeruimde winkel, korte rijen bij de kassa’s en een glimlach op het gezicht van je klanten. Bij Kruidvat manage je niet vanachter je bureau, maar juist midden op de werkvloer. Je toont lef, houdt van samenwerken en wordt enthousiast van een goede dagomzet en tevreden klanten. 

Tijdens het Traineeship Winkel volg je zowel de opleiding Assistent Drogist als het traject ‘Beginnen met leidinggeven’ (wij betalen!). Deze combinatie van theorie en praktijk maakt het traineeship intensief, maar zeker ook effectief: zeven maanden na het startschot van het traineeship ben je zo goed als klaar om aan de slag te gaan als (assistent) filiaalmanager. Alle voorwaarden voor succes zijn aanwezig. Het is aan jou en je team om dat succes te verzilveren. Waar wacht je nog op? Challenge accepted!



Gevraagd

Dit ben jij

  • Je hebt (bijna) een mbo-opleiding op niveau 3 of 4 afgerond, zoals Verkoopspecialist, Ondernemer of Filiaalmanager. Of een hbo-opleiding in een relevante richting, zoals Ondernemerschap & Retail Management.
  • Je hebt bij voorkeur een (bij)baan in de horeca of retail gehad en hebt daar zelfs al wat leidinggevende ervaring opgedaan.
  • Je kunt goed prioriteiten stellen en werkt snel en efficiënt. Van samen resultaten behalen krijg jij energie.
  • Je bent zelfstandig, enthousiast en een echte doorzetter.
  • Je bent sociaal en hebt gevoel voor het managen van mensen.

Join #teamkruidvat! Solliciteer direct en laten we kijken of we een ‘match’ zijn.



Aanbod


Dit krijg je ervoor terug

  • Een startsalaris van minimaal € 2.309,- bruto per maand als je fulltime (37 uur per week) werkt. Dit is afhankelijk van je ervaring en leeftijd. Binnen een jaar stroom je door naar de functie van aankomend assistent filiaalmanager en ontvang je een bijbehorend salaris.
  • Een superleuk team vol enthousiaste collega’s die niet kunnen wachten om jou te ontmoeten.
  • Veel verantwoordelijkheden, kansen en mogelijkheden om je talenten te benutten.
  • Een zeer goed inwerktraject en goede begeleiding, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt.
  • Doorgroeimogelijkheden: werken in een ander filiaal of iets compleet anders, zoals een functie in de logistiek of op het hoofdkantoor? Bij Kruidvat kun je alle kanten op!
  • Personeelskorting bij alle winkels van Kruidvat, Trekpleister én ICI PARIS XL in Nederland. 
  • En er is meer… als je een nieuwe collega aandraagt, ontvang je een bonus die kan oplopen tot maar liefst € 1.000,- bruto.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in