+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Assistent Controller Sneek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van financiën en draag bij aan een duurzame toekomst bij een toonaangevend bedrijf. Als controller speel je een cruciale rol in het uitvoeren van controles voor midden en grootbedrijven. Jouw expertise en klantgerichtheid maken het verschil. Werk samen met ervaren professionals en draag bij aan superieure kwaliteit en een schoner milieu. Een unieke kans voor zowel ervaren als startende professionals. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel

Een regionaal familiebedrijf die is uitgegroeid naar een wereldwijd opererend bedrijf met leidende posities in markten voor onder andere touw, industriële garen, visnetten, versterkt composietmateriaal en gerecycled kunststof. 


Bedrijfscultuur

Kenmerkend voor onze klant zijn de ervaren en goed opgeleide professionals en hun expertise zorgen ervoor dat zij een solide partner zijn. Werken bij  onze opdrachtgever betekent meebouwen aan superieure kwaliteit en bijdragen aan een schoner milieu. De producten passen in een duurzame omgeving en dat is de toekomst. Dáár zijn ze trots op! 

Als controller houd je je voornamelijk bezig met wettelijke en vrijwillige controles van midden en groot bedrijven. Ben je klantgericht, heb je een oog voor detail en ben jij in staat om bedrijven te attenderen op hun knel en verbeterpunten? Dan ben jij de financial controller die wij zoeken.

Als controller voer je voor verschillende organisaties controles uit. Binnen je werkzaamheden neem je verantwoordelijkheid over het gehele proces. Het proces bestaat uit het opstellen controle aanpak, maken van jaarverslaggeving en het beantwoorden van beheersing vraagstukken waarbij je de kwaliteit ten alle tijden waarborgt. Naast deze werkzaamheden ben je aanspreekpunt voor de directie en accountants van de verschillende organisaties.


Functie eisen
  • HBO/WO werk en denkniveau op het gebied bedrijfskunde, accountancy of commerciële economie
  • Meerdere jaren relevante ervaring op binnen de controlepraktijk 

Competenties 

  • Plannen en organiseren
  • Aandacht voor detail
  • Kwaliteitsgerichtheid
  • Overtuigingskracht

Geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de (meeste) functie eisen? Aarzel dan niet om te reageren. Daarnaast mogen junioren ook reageren. Bij vragen of meer informatie, neem dan contact op met Ids Ko

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in