+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Someren.
Laad meer vacatures

Vrijwilliger Someren Someren

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Futura Zorg

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Bijbaan

Vacatureomschrijving

Wil je graag op vrijwillige basis iets kunnen betekenen voor ouderen? In Someren zijn wij op zoek naar meerdere gezellige, lieve en enthousiaste vrijwilligers m/v die ondersteuning kunnen bieden aan onze bewoners en onze medewerkers.

Jouw werk als vrijwilliger
Als vrijwilliger bied je ondersteuning aan de bewoners en medewerkers. Bij ons staat welzijn voorop en dit hebben we vertaald in tien bewonersbeloften. Deze bewonersbeloften zijn structureel in onze manier van werken verankerd en op deze manier werken we iedere dag bewust aan kwaliteit van leven voor onze bewoners. Je biedt hulp bij de maaltijd, koffie schenken, begeleiden van bewoners in de gezamenlijke huiskamer (zoals een praatje maken, spelletje doen, krant lezen e.d.) of een rondje wandelen met de bewoners. Werkdagen en -tijden zijn in overleg.

Waar ga je werken?
Wanneer je jezelf volledig thuis voelt, kan je het beste uit jezelf en elkaar halen. Futura Zorg is een duurzame, professionele organisatie waar we wonen en zorg aan ouderen bieden in een kleinschalige omgeving die aanvoelt als thuis. Een thuis waar het welzijn van onze bewoners centraal staat. Zij behouden - zo lang als mogelijk - de regie over hun leven. Zoals jij bij ons de regie over jouw werk behoudt. 
Je komt in een warm team met betrokken collega’s die onze bewoners dag na dag ouderwets gelukkig maken. Het team bestaat uit koks, activiteitenbegeleiders, gastvrouwen, medewerkers huishouding, helpenden, verzorgenden, verpleegkundigen en een locatiebeheerder. Met elkaar vorm je op locatie één groot gezin. Samen zorg je ervoor dat onze bewoners de aandacht krijgen die ze nodig hebben op een plek die aanvoelt als thuis. We dragen geen bedrijfskleding wat bijdraagt aan de huiselijk sfeer in de organisatie. We koken altijd vers met en voor de bewoners. En uiteraard eten we zelf ook mee. Het zit in onze aard dat we overal een helpende hand bieden als dat nodig is. Dit betekent dat je ook taken oppakt die buiten je reguliere werkzaamheden vallen. 

Wie ben jij?
Jij bent iemand die energie haalt uit die heerlijke brede glimlach of dat kleine tevreden knikje van ouderen. Of zijn het juist die glinsterende ogen, is het dat blinde vertrouwen of die ultieme dankbaarheid die jou energie geven in het werk? Kortom, jouw zorghart gaat sneller kloppen van de ouderenzorg en je stelt graag jouw hart open voor onze bewoners. Bovendien weet jij als geen ander hoe je een huiselijk gevoel creëert en is gastheer-/gastvrouwschap je eigen.


  • Je brengt een glimlach mee naar onze bewoners
  • Je hebt oprechte aandacht voor welzijn
  • Je bent sociaal en werkt graag in een warm, betrokken team
  • Je weet als geen ander hoe je een huiselijk gevoel creëert

 
Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? We maken graag kennis met je. Een sollicitatieprocedure vinden wij te zwaar. We zeggen daarom tegen jou: ‘Kom binnen en wees welkom!’. Mocht je vooraf vragen hebben, kan je contact met ons opnemen via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. .


Wie ben jij?

Vertel ons over jezelf, wat jij zoekt in een baan en waarom een werkplek bij Futura Zorg bij jou past.

Even bellen

We vertellen je over werken bij Futura Zorg en bespreken de mogelijkheden binnen de organisatie.

Kom binnen

We willen je graag beter leren kennen. Maak kennis met de locatiebeheerder en de locatie.

Meelopen

Om de huiselijke sfeer bij Futura Zorg te ervaren, kun je een dienst bij ons meelopen.

Ons aanbod voor jou

Je bespreekt samen met de locatiebeheerder de afspraken voor de arbeidsovereenkomst.

​​​​​​​Welkom bij Futura Zorg

Je kunt aan de slag. Gefeliciteerd met je nieuwe baan en welkom bij Futura Zorg!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in