+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Son en Breugel.
Laad meer vacatures

Stage HR backoffice Son en Breugel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Van Loon Group

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 38 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Duik in de wereld van HR bij een toonaangevende organisatie en draag bij aan een soepel lopend administratief proces. Als stagiair op de centrale HR backoffice, werk je samen met een dynamisch team aan uiteenlopende taken, van het beheren van de HR-administratie tot het ondersteunen van HR-projecten. Ontwikkel je vaardigheden, zoals het werken met AFAS en Excel, en krijg de kans om je interessegebieden binnen HR te verkennen. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Administratieve precisie voor een soepel HR-proces


Wat ga je doen?

Voor het najaar 2024 is er een meewerk stage bij de centrale HR backoffice afdeling in Son met de volgende voorkomende taken:

  • Je bent samen met je collega HR medewerkers verantwoordelijk voor de gehele HR administratie voor alle Van Loon bedrijven. Hiermee werk je ook nauw samen met de salaris- en urenadministratie.
  • Je taken zijn zeer afwisselend, van het opstellen van een arbeidsovereenkomst tot het verzorgen van de ziekteverzuimregistratie. Maar ook het toetsen en toepassen van CAO’s, wet- en regelgeving en interne procedures. Je werkt voornamelijk met AFAS en Excel.
  • Aanspreekpunt voor medewerkers bij HR gerelateerde vragen. Dat kan variëren van vragen over de AFAS pocket app, salarisstroken of werkgeversverklaringen etc.
  • Daarnaast ondersteun je de HR Business Partners en de HR manager met projecten. Bijvoorbeeld meehelpen met het organiseren van de maandelijkse onboardings dag  Hierbij wordt ook gekeken na waar jou interesses liggen.
  • Als HR backoffice medewerker kom je te werken in de centrale HR afdeling van de Van Loon Group. Deze afdeling bestaat uit 3 HR Backoffice medewerkers, HR Business Partners, Recruiters, Opleidingscoördinator en de CHRO.
Wat breng je mee?

Je wil allround kennis maken met de ondersteuning in diverse HR taken en bent nieuwsgierig. Jij bent secuur, hebt een positieve werkhouding en je hebt de ambitie. Je werkt graag samen om zo tot de beste resultaten te komen. Je weet hoe om te gaan met vertrouwelijke gegevens en denkt mee in het ontzorgen van de HR businesspartners op locatie.

 


Wat verwachten we van jou?
  • Mbo 4 of hbo HR opleiding;
  • Een secure, proactieve werkhouding;
  • Communicatief sterk in woord en geschrift  in het Nederlands (Engels of Duits is makkelijk).

Wat kun je van ons verwachten?

We bieden je een functie met ruimte om in je rol te groeien binnen een ambitieus bedrijf.

  • Een functie voor 24-38 uur per week, bij voorkeur een meewerkstage;
  • Persoonlijk ontwikkelingsplan, en de mogelijkheid om als werkstudent te blijven werken binnen van loon Group na je stage in vakantie periodes.
  • De stagevergoeding is afhankelijk van je opdracht of meewerkstage en de duur van je stage.

Mis deze kans niet en reageer direct!


Hoe ziet het sollicitatieproces er uit?
  1. Stap 1 Kennismaking
    Na jouw sollicitatie neemt een van onze recruiters contact met je op voor een informele kennismaking. Via een telefonisch gesprek is er een eerste wederzijdse kennismaking. Wij leren jou beter kennen en jij kunt ons verdiepende vragen stellen over ons bedrijf en de functie. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.
  2. Stap 2 Eerste gesprek
    Na deze kennismaking volgt er een gesprek op locatie, dit gesprek vindt in ieder geval plaats met jouw toekomstige leidinggevende. Daarnaast sluit er vaak een collega van recruitment/HR aan of één van jouw toekomstige collega’s.
  3. Stap 3 Rondleiding
    Zijn wij na het eerste gesprek overtuigd en ben jij na dit gesprek nog steeds enthousiast? Dan nodigen we je graag uit voor een rondleiding op locatie. Jouw toekomstige leidinggevende laat je de toekomstige werkplek zien en neemt je mee in productie zodat je hier ook een beeld van krijgt.
  4. Stap 4 Eindgesprek
    Direct na de rondleiding volgt het eindgesprek, hierbij spreek je met verschillende collega’s om een goed beeld te krijgen van de organisatie en cultuur op de werkvloer.
  5. Stap 5 Arbeidsvoorwaardenvoorstel
    Zijn wij en jij nog steeds overtuigd? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardenvoorstel. Ga je hiermee akkoord dan schudden we elkaar de hand en heten we jou van harte welkom als onze nieuwe collega!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in