+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Son en Breugel.
Laad meer vacatures

Timmerman Son en Breugel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m

Vacature in het kort

Als timmerman werk je aan het verbeteren van huizen. Je dag is elke keer anders, omdat je aan verschillende delen van het huis werkt, zoals de gevel, kozijnen, plafonds en keukens. Je krijgt een goed salaris en kunt sparen voor leuke dingen door extra punten te verdienen. Ook zijn er gratis cursussen, een jaarlijkse barbecue en kerstborrel. Je komt in een team met gemotiveerde mensen en kunt bij goede prestaties een vast contract krijgen. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als timmerman ben je betrokken bij diverse taken binnen grootschalige renovatie- en onderhoudsprojecten van woningen. Je richt je op gevels, kozijnen, plafonds en keukens, waarbij elke dag uniek is.


Ben jij het?

Je hebt een opleiding tot Voortgezet Timmerman (BEG) afgerond, bent geslaagd voor je Basisveiligheid (VCA), en hebt bij voorkeur een rijbewijs B, liefst BE. Indien nodig kunnen wij je helpen met het behalen of vernieuwen van je VCA-certificaat. Met minimaal 2 jaar ervaring als (zelfstandig) timmerman in renovatie en onderhoud, beschik je over uitstekend bouwkundig inzicht, denk je oplossingsgericht en ben je vertrouwd met specifieke producten en materialen. Aangezien je vaak bij mensen thuis werkt, is het belangrijk dat je representatief, behulpzaam en sociaal vaardig bent. Je hebt geen moeite met het uitvoeren van meerdere (kleine) klussen op een dag. Bovendien gedij je goed in een team van gemotiveerde mensen.


Wat wij bieden

Samen met jou stellen we een passend salaris vast op basis van je kennis, ervaring en vaardigheden, startend bij €2.800,- bruto per maand, met de mogelijkheid om wekelijks of vierwekelijks uitbetaald te worden. Je bouwt pensioen op volgens de regeling die het beste bij je past, en bij goed functioneren is een vast contract mogelijk. Ons spaarsysteem stelt je in staat om met elk gewerkt uur punten te verdienen die je kunt inwisselen voor cadeaus, gereedschappen en uitjes. We kijken uit naar je komst bij onze jaarlijkse barbecue, kerstborrel en de gratis cursussen die we aanbieden aan onze vakkrachten.


Waar jij werkt

Bij Faber ga je als vakkracht aan de slag bij projecten die passen bij jouw wensen en vaardigheden. We zijn dagelijks bereikbaar om ervoor te zorgen dat je met plezier en zonder zorgen naar je werk gaat en dat je op de juiste plek zit. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in