+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Son en Breugel.
Laad meer vacatures

Matrijzenbouwer Son en Breugel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Upforce

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.813 - € 3.225 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van praktisch werk en wil je aan de slag als Matrijzenbouwer? In deze functie werk je met je handen en zorg je voor het onderhoud en reparaties van spuitgietmatrijzen. Je werkt met fijne collega's en kunt altijd bij je leidinggevende terecht. Het bedrijf waar je komt te werken is gespecialiseerd in technische kunststoffen en investeert in zowel het machinepark als in jou als medewerker. Je krijgt goede arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst



Kun jij nauwkeurig werken en zie jij een mooie baan als matrijzenbouwer bij onze opdrachtgever in Son en Breugel wel zitten? Wacht dan niet langer en laat vandaag nog jouw contactgegevens achter!





Over de functie



Als Matrijzenbouwer bij onze opdrachtgever vind jij het heerlijk om met je handen te werken. Samen met jouw collega’s houd jij je bezig met het onderhouden, ombouwen en repareren van onze spuitgietmatrijzen. Voor het reguliere onderhoud moet je reparaties vastleggen in het Maintenance Control-systeem. Ook het uitvoeren van tolerantiemetingen hoort bij jouw taken. Je hebt affiniteit met hydrauliek, pneumatiek en elektrotechniek. Veiligheid en werken volgens protocol is voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast houdt je de werkomgeving netjes en veilig en je bent een echte aanpakker. Fijne collega’s om je heen maken het gezellig op de werkvloer. Heb je een vraag of een opmerking? Dan kun je bij je leidinggevende terecht!





Wat vragen wij van jou



  • MBO-opleiding in de richting van metaalbewerking is een pre;
  • Fulltime beschikbaar; parttime is bespreekbaar;
  • Je spreekt goed Nederlands en/of Engels;
  • Ervaring met metaalbewerking;
  • Kennis van meettechniek.



Wat bieden wij jou



  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Werktijden van 7.15 – 16.15 uur.
  • Salaris tussen € 2813 en € 3225 per maand naar gelang je ervaring



Over het bedrijf



Vind jij het leuk om te werken in een geavanceerd machine park met veel geautomatiseerde en innovatieve processen? Dan is onze opdrachtgever de plek voor jou! Onze opdrachtgever is gerenommeerde producent van hoogwaardige en complexe half fabricaten van technische kunststoffen door middel van spuitgieten. Door de jaren heen hebben ze zich gespecialiseerd in verschillende vormen van spuitgieten waaronder Insert Molding en In-Mold-Labeling. Dankzij hun ervaring kunnen ze hun klanten helpen bij zowel productontwikkeling als ook productie. Naast een moderne productielocatie hebben ze daarom ook een eigen engineering afdeling, kwaliteitsafdeling en gereedschap makerij. Hun klantenkring is zeer breed en actief in verschillende sectoren, waardoor ook jouw werkzaamheden zeer afwisselend zullen zijn. Ze investeren momenteel in uitbreiding en vernieuwing van het machinepark en vinden het zeer belangrijk om continu te investeren in hun medewerkers. Er is ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief en nieuwe ideeën worden zeer gewaardeerd. Maak jij binnenkort deel uit van hun betrokken en gemotiveerde team?





Sollicitatie proces



Enthousiast na het lezen van deze vacature? Solliciteer snel via onderstaand formulier of stuur je contactgegevens met CV op naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. We zijn ook bereikbaar voor vragen over deze vacature op 06 3833 0520.




Getagd als: 32 - 40 uur

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in