+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Spankeren.
Laad meer vacatures

Asfaltreparateur Spankeren

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

50pluswerkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto aanhanger (BE)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Is buiten werken jouw ideale werkplek en heb je zin om het vak van wegenhersteller meester te maken? Ben je iemand die kwaliteit levert en oog heeft voor detail? Kom dan ons team versterken! 

Als onze nieuwe  Asfaltreparateur duik je samen met je collega's het veld in om de wegen in Gelderland en Overijssel te repareren. Dit maakt niet alleen de wegen veiliger, maar ook aangenamer om op te rijden. Jij bent de persoon die, gewapend met enthousiasme voor buitenwerk, elke ochtend klaarstaat om aan de slag te gaan. Geen nachtwerk voor jou; de frisse buitenlucht is jouw kantoor! 

Geen zorgen als je nog geen diploma op zak hebt. Wij waarderen vakmanschap en onze ervaren collega's delen hun trots en kennis graag met jou. Heb je een rijbewijs BE of B? Dan krijg je de kans om ook als chauffeur aan de slag te gaan, waarbij je met het busje rustig over het te herstellen asfalt rijdt - en dat allemaal buiten de snelwegen. 

Hier leer je het ambacht van Asfaltreparateur in de praktijk terwijl je een aantrekkelijk loon ontvangt conform de Bouw & Infra CAO. Samen met je team en met behulp van compacte machines pak je projecten aan in dorpen en kleine steden. Er heerst een fijne en gezellige (werk)sfeer. Er wordt hard gewerkt, maar er is altijd  tijd voor een bakkie en een goede grap! 

Het team zal je met open armen ontvangen en kan niet wachten om jou het mooie vak te leren! 



Gevraagd

  • Bereid zijn je VCA-basis te behalen en de training te volgen Veilig werken aan de Weg. 
  • PBM: persoonlijke beschermingsmiddelen zoals Veiligheidschoenen, bril en handschoenen zijn verplicht om deze te dragen. 
  • Je vertrek vanaf de lokatie Spankeren 


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Bij ons krijg je de kans om al werkend het prachtige vak van wegenhersteller te leren. Dit houdt in dat je toegang hebt tot waardevolle trainingen en cursussen, zoals het behalen van je VCA, leren over veilig werken aan de weg, of zelfs het halen van je BE-rijbewijs. En het mooie is, je reist gezellig met je team in de werkbus naar verschillende locaties. De reistijd? Die krijg je gewoon uitbetaald. Zo verdien je letterlijk zittend je geld. 

Wat betreft je salaris, dat is geheel volgens de Bouw & Infra CAO, dus je bent verzekerd van een eerlijke beloning voor je harde werk. Veel van onze medewerkers waarderen jouw nieuwe werkgever enorm en werken hier inmiddels al lange tijd op een langdurig contract. Ook jij kan hier voor langere tijd aan de slag! 



Bedrijfsomschrijving

Als onze nieuwe Asfaltreparateur duik je samen met je collega's het veld in om de wegen in Gelderland en Overijssel te repareren. Dit maakt niet alleen de wegen veiliger, maar ook aangenamer om op te rijden. Jij bent de persoon die, gewapend met enthousiasme voor buitenwerk, elke ochtend klaarstaat om aan de slag te gaan. Geen nachtwerk voor jou; de frisse buitenlucht is jouw kantoor! Geen zorgen als je nog geen diploma op zak hebt. Wij waarderen vakmanschap en onze ervaren collega's delen hun trots en kennis graag met jou. Heb je een rijbewijs BE of B? Dan krijg je de kans om ook als chauffeur aan de slag te gaan, waarbij je met het busje rustig over het te herstellen asfalt rijdt - en dat allemaal buiten de snelwegen. Hier leer je het ambacht van wegenhersteller in de praktijk terwijl je een aantrekkelijk loon ontvangt conform de Bouw & Infra CAO. Samen met je team en met behulp van compacte machines pak je projecten aan in dorpen en kleine steden. Er heerst een fijne en gezellige (werk)sfeer. Er wordt hard gewerkt, maar er is altijd  tijd voor een bakkie en een goede grap! Het team zal je met open armen ontvangen en kan niet wachten om jou het mooie vak te leren! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in