+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Shovelmachinist Spijk (GR)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 16 p/u

Vacature in het kort

Hou je van werken met een shovel in de buitenlucht? We zoeken ervaren shovelmachinisten voor verschillende opdrachten. Je werkt met verschillende materialen en op diverse locaties, zoals in de recycling of agrarische sector. Het is een afwisselende baan waarbij je echt je skills kunt laten zien. Je krijgt de kans om met verschillende shovels te werken. Dit werk kan zowel voor een dag als voor een langer project zijn. Je salaris hangt af van hoe oud je bent en hoeveel ervaring je hebt. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een echte machineman, die graag in de buitenlucht aan het werk is. Heb jij ervaring als shovelmachinist en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou! Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar ervaren shovelmachinisten. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Als shovelmachinist ben je veelzijdig inzetbaar. Het verplaatsen en laden van diverse materialen met de shovel is voor jou geen enkel probleem. Je bent een echte expert met machines en gedijt het beste in de buitenlucht, actief op de shovel. Bovendien zie je het als een uitdaging om op diverse locaties te werken, of het nu in recycling, loonwerk, grond-, weg- en waterbouw of de agrarische sector is. Het bedienen van verschillende shovels geeft jou voldoening!


Functie eisen
  • VCA certificaat
  • Shovelcertificaat
  • Rijbewijs B
  • Aantoonbare ervaring als shovelmachinist
  • Opleiding machinist grondverzet (pre)
  • Bereidheid om ook in het weekend te werken
Over het bedrijf

Voor diverse opdrachtgevers van Abiant zijn wij regelmatig op zoek naar shovelmachinisten ter aanvulling van het bestaande team. Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Dagelijks zijn ruim 2.000 uitzendmedewerkers namens ons aan de slag. We zijn actief in sectoren die we van haver tot gort kennen, zodat we weten welke mensen er nodig zijn: echte aanpakkers met kennis van zaken. Dat zijn de mensen die bij Abiant werken; Abianters waar we trots op zijn.


Wat wij bieden

Wij bieden jou een afwisselende functie in verschillende branches. Het kan zowel gaan om dagjeswerk zonder verplichtingen op langere termijn of om langdurige projecten. Je wordt beloond conform de cao van de opdrachtgever waar je aan het werk gaat. Het salaris kan per klus verschillen en ligt tussen de € 13,27 en € 16,- bruto per uur. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in