+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Spijk (GR).
Laad meer vacatures

Aanpakker met VCA-certificaat Spijk (GR)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 28 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 16 p/u

Vacature in het kort

Zoek je afwisselend werk in de buurt van Spijk? Wij zoeken een echte doener met een VCA-certificaat. Je gaat aan de slag op verschillende plekken, zoals de Eemshaven en Delfzijl. Je werk is elke dag anders: laden en lossen, heftruck rijden, en meer. Je werkt fulltime en houdt van aanpakken. Je moet ook een rijbewijs en eigen vervoer hebben. Bij ons krijg je de kans om in verschillende sectoren te werken. Je bepaalt zelf hoeveel je werkt. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Zoek je naar gevarieerd werk in de Spijkse regio? Heb je ook nog eens een geldig VCA-certificaat op zak? Dan ben jij precies de doener die we nodig hebben!

Als doener met een geldig VCA-certificaat ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers van Abiant in Spijk. We hebben interessant dagwerk beschikbaar in de Eemshaven, Delfzijl en omgeving Spijk. Je takenpakket omvat het laden en lossen van boten, heftruckwerk, bobcatwerk, machinebediening, shovelwerk en terreinwerk.

Je bent voltijds beschikbaar en een echte doorzetter. Het afwisselen van taken in één week schrikt je niet af. Bovendien bezit je een rijbewijs B en heb je eigen vervoer. Vuile handen maken voor jou geen enkel probleem.


Functie eisen
  • VCA-certificaat 
  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Aanpakkersmentaliteit
Over het bedrijf

Abiant staat bekend als een van de vooraanstaande uitzendorganisaties in Noord-Nederland. Elke dag zijn meer dan 2.000 uitzendkrachten via ons aan het werk. We zijn gespecialiseerd in diverse sectoren, waardoor we precies weten welke vaardigheden en kennis nodig zijn. Onze medewerkers zijn echte doeners met expertise. Ze zijn de trotse Abianters waar we graag mee samenwerken.


Wat wij bieden

Bij Abiant krijg je de kans op een boeiende baan in diverse sectoren. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je werkt! Het uurloon varieert per opdracht en hangt af van je ervaring en leeftijd. Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je tussen de €13,27 en €16,- bruto per uur.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in