+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Spijk (GR).

Kraanmachinist Spijk (GR)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 16 p/u

Vacature in het kort

Hou je van werken in de grond-, weg- en waterbouw en wil je groeien in je werk? Word kraanmachinist! Je doet veel verschillende taken, zoals het bouwen van bruggen en het plaatsen van palen. Elke dag start je met je team en een kop koffie om de plannen te bespreken. Het werk is afwisselend, van korte klussen tot langere projecten. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je geïnteresseerd in grond-, weg- en waterbouw en zoek je een kans bij een bedrijf dat ruimte biedt voor persoonlijke groei? Dan is een baan als kraanmachinist bij een van onze opdrachtgevers iets voor jou!

Als kraanmachinist heb je een breed scala aan taken. Dit omvat het aanleggen van complete jachthavens en diverse walbeschoeiingen tot het bouwen van bruggen, stuwen en gemalen. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn het plaatsen van palen, steigers, damwanden en het uitvoeren van grondwerk.

Je begint de dag met je collega's en een kop koffie, waarbij jullie de werkzaamheden voor die dag bespreken voordat je aan de slag gaat. Omdat we kraanmachinisten zoeken voor diverse opdrachtgevers, variëren de mogelijkheden. We zoeken kraanmachinisten voor kabels en/of leidingen, maar ook voor grondverzet, spoor- en waterbouw.

Als je een flexibele instelling hebt en geen 9-tot-5-mentaliteit, dan is deze baan als kraanmachinist perfect voor jou!


Functie eisen
  • In het bezit van VCA, of bereid zijn deze te halen.
  • Ervaring als kraanmachinist
  • Ruimtelijk en technisch inzicht
Over het bedrijf

Voor diverse opdrachtgevers van Abiant zijn wij regelmatig op zoek naar kraanmachinisten ter aanvulling van het bestaande team. Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Dagelijks zijn ruim 2.000 uitzendmedewerkers namens ons aan de slag. We zijn actief in sectoren die we van haver tot gort kennen, zodat we weten welke mensen er nodig zijn: echte aanpakkers met kennis van zaken. Dat zijn de mensen die bij Abiant werken; Abianters waar we trots op zijn.


Wat wij bieden

Bij Abiant krijg je de kans om in verschillende sectoren te werken, wat zorgt voor een gevarieerde functie. Dit kan variëren van kortdurende klussen zonder verplichtingen op lange termijn tot langdurige projecten. Je ontvangt een salaris conform de cao van de opdrachtgever waar je voor werkt. Het salaris varieert per project en ligt tussen de € 13,27 en € 16,- bruto per uur. De hoogte van je salaris hangt af van je leeftijd en ervaring.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in