+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Spijk (GR).
Laad meer vacatures

ZZP vacature: Aardappelselecteur Hogeland Spijk (GR)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance
  • 20 - € 35 p/u

Vacature in het kort

Hey ZZP'er in de akkerbouw! Heb je tijd over in de aardappelselectieperiode? Abiant Agro zoekt mensen zoals jij. Je helpt met het herkennen en weghalen van zieke aardappelplanten. Ervaring is belangrijker dan een diploma. Je werkt van mei tot augustus. Je kunt al beginnen met één dag per week en meer werken als je wilt. Dit is een kans om je kennis te gebruiken en geld te verdienen in een leuke periode van het jaar. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Hey, ZZP'er in de akkerbouw! Heb jij tijdens de aardappelselectieperiode nog ruimte in jouw agenda? Dan ben je bij Abiant Agro aan het juiste adres, wij hebben bedrijven waar ze jouw kennis en kunde als aardappelselecteur goed kunnen gebruiken.

Voor de aardappelselectie zijn wij op zoek naar ZZP'ers die zieke aardappelplanten herkennen en uit het veld kunnen halen. Op het land volg je de hygiëneprotocollen met betrekking tot aardappelselectie en verlaat jij het perceel zodra jullie alle rijen aardappelplanten bij langs zijn gegaan. 

Een selectiediploma is geen vereiste, aantoonbare ervaring is belangrijker! De periode van aardappelselectie loopt van mei tot eind juli, begin augustus, afhankelijk van het verloop van het groeiseizoen.


Functie eisen
  • ervaring als aardappelselecteur
Over het bedrijf

Tijdens de periode van aardappelselectie zijn de aardappelselecteurs van Abiant Agro in de wijde omgeving van het Hogeland te vinden op de selectiekar. De aardappelselectie valt onder Abiant Agro, dit is de agrarische tak van Abiant.


Wat wij bieden

Voor dit werk zijn wij op zoek naar ZZP'ers! Wij garanderen jou dat je 5 tot 6 weken werk hebt tijdens de periode van aardappelselectie. Als aardappelselecteur kun je parttime aan het werk, je kunt al starten met één dag per week, oplopend tot een fulltime werkweek waarin je vijf dagen per week op het land te vinden bent.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in