+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Spijk (GR).
Laad meer vacatures

Abianters gezocht! Spijk (GR)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 28 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 16,50 p/u

Vacature in het kort

Hou je van werken in de buitenlucht en ben je niet bang om vies te worden? Bij Abiant in Spijk zoeken we mensen die van afwisseling houden. Je gaat aan de slag met verschillende taken voor diverse opdrachtgevers, zoals in de bouw, groenonderhoud en transport. Je werkt soms een dag, soms langer. Als je wilt, kun je ook voor één opdrachtgever werken. We bieden je de kans om meer te leren met cursussen en zorgen voor je werkkleding. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij iemand die graag actief bezig is en niet terugschrikt voor een beetje vuil? Geniet je ervan om buiten te werken? Vind je het leuk om diverse taken uit te voeren en voor verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan? Dan is Abiant in Spijk op zoek naar jou! We zoeken echte Abianters die van aanpakken weten. Voel jij je aangesproken? Lees dan snel verder!

Als Abianter ben je een veelzijdige doener. Vuile handen schrikken jou niet af, en je bent vaak buiten aan het werk. Je voert een breed scala aan taken uit voor verschillende opdrachtgevers, variërend van bouwprojecten, grond-, weg- en waterbouw tot groenonderhoud, productie in de automotive branche, en transport en logistiek. Geen klus is te groot voor jou! Je bent flexibel inzetbaar en geniet van gevarieerde werkzaamheden. Heb je ervaring met verschillende soorten materieel, zoals kranen, shovels, bobcats, dumpers en heftrucks? Dan ben jij onze ideale kandidaat! Projecten kunnen variëren van een dag tot enkele weken of maanden, afhankelijk van jouw voorkeur.

Als je de voorkeur geeft aan werken voor één vaste opdrachtgever, bieden wij ook verschillende opties aan!


Functie eisen
  • In bezit van VCA
  • in bezit van minimaal rijbewijs B en eigen vervoer
  • Aanpakkersmentaliteit
  • Fysiek sterk
  • Enige relevante werkervaring is mooi meegenomen
Over het bedrijf

Je komt te werken bij verschillende opdrachtgevers van Abiant Spijk. Van een bouwbedrijf tot een hovenier of fabriek. Bij Abiant in Spijk is het allemaal mogelijk!


Wat wij bieden

Abiant biedt jou een afwisselende functie bij verschillende opdrachtgevers. Daarnaast is het mogelijk om via Abiant diverse werk gerelateerde cursussen en opleidingen te volgen. Beschik je nog niet over de juiste werkkleding of PBM's? Abiant verstrekt ook werkkleding en PBM's. Je wordt beloond conform de cao die door de opdrachtgever wordt gehanteerd. Ben je 21 jaar of ouder? Dan ontvang je een salaris tussen de € 13,27 en € 16,50 bruto per uur, De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd, kennis en ervaring.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in