+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Spijk (GR).
Laad meer vacatures

ZZP vacature: Aardappelselecteur Hogeland Spijk (GR)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance
  • 20 - € 35 p/u

Vacature in het kort

Zelfstandige aardappelselecteurs opgelet! Tijdens de aardappelselectieperiode hebben we bij Abiant Agro veel werk voor jou. Ervaring is belangrijker dan een diploma. Je gaat aan de slag op het veld, waar je zieke aardappelplanten herkent en weghaalt. Geen zorgen als je nog niet fulltime beschikbaar bent; je kunt rustig beginnen en dan meer dagen gaan werken. Dit is je kans om in de zomermaanden lekker buiten te werken en je expertise te laten zien. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Hé, zelfstandige in de akkerbouw! Ben je nog op zoek naar opdrachten tijdens de aardappelselectieperiode? Bij Abiant Agro zit je goed. We hebben bedrijven die staan te springen om jouw expertise als aardappelselecteur.

We zoeken ZZP'ers voor de aardappelselectie die bedreven zijn in het herkennen en verwijderen van zieke aardappelplanten. Op het veld volg je strikt de hygiëneprotocollen voor aardappelselectie en vertrek je zodra alle rijen aardappelplanten gecontroleerd zijn.

Een selectiediploma is geen vereiste; ervaring is waar het om draait! De aardappelselectieperiode loopt van mei tot eind juli of begin augustus, afhankelijk van het groeiseizoen.


Functie eisen
  • ervaring als aardappelselecteur
Over het bedrijf

Tijdens de aardappelselectieperiode zijn de aardappelselecteurs van Abiant Agro actief in de uitgestrekte regio van het Hogeland, werkend vanaf de selectiekar. De aardappelselectie valt onder Abiant Agro, de agrarische tak van Abiant.


Wat wij bieden

Voor dit werk zoeken we ZZP'ers! We bieden je gegarandeerd 5 tot 6 weken werk tijdens de aardappelselectieperiode. Als aardappelselecteur kun je parttime aan de slag, beginnend met één dag per week en geleidelijk oplopend tot een fulltime werkweek waarin je vijf dagen per week op het land te vinden bent.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in