+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Spijk (GR).
Laad meer vacatures

Aardappelselecteur Hogeland Spijk (GR)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13 - € 18 p/u

Vacature in het kort

Heb je ervaring met het selecteren van aardappels en hou je van buiten werken? Dan is deze baan perfect voor jou. Tijdens de aardappelselectie help je mee om zieke planten te vinden en weg te halen. Dit is belangrijk werk omdat het helpt om een goede oogst te krijgen. Je werkt in een team en volgt speciale regels om de planten gezond te houden. Je kunt kiezen of je parttime of fulltime wilt werken, en je begint met één dag per week. Je krijgt ook werkkleding. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Met jouw scherp oog voor kwaliteit en aandacht voor detail verwijder je moeiteloos alle zieke aardappelplanten tijdens de aardappelselectie. Sta jij binnenkort als aardappelselecteur op het land in de regio Hogeland?

We zijn op zoek naar aardappelselecteurs met voldoende ervaring om zieke aardappelplanten te identificeren en te verwijderen van het veld. Op het land volg je strikt de protocollen en hygiënemaatregelen om de verspreiding van ziekten te voorkomen. Door samen met je collega's alle zieke planten te verwijderen, draag je bij aan een zo goed mogelijke oogst. Het is echt dankbaar werk!

De periode van aardappelselectie loopt van mei tot eind juli of begin augustus, afhankelijk van het groeiseizoen. Je kunt zowel parttime als fulltime aan de slag.


Functie eisen
  • ervaring als aardappelselecteur
Over het bedrijf

Tijdens de aardappelselectieperiode zijn meerdere aardappelselecteurs van Abiant Agro actief in de uitgestrekte regio van het Hogeland, werkend vanaf de selectiekar. De aardappelselectie maakt deel uit van Abiant Agro, de agrarische tak van Abiant.


Wat wij bieden

We garanderen jou 5 tot 6 weken werk tijdens de aardappelselectieperiode. Als aardappelselecteur kun je zowel parttime als fulltime aan de slag, beginnend met één dag per week en oplopend tot een fulltime werkweek waarin je vijf dagen per week op het land te vinden bent.

Het salaris voor de functie van aardappelselecteur varieert tussen de €13,- en €18,- per uur (bruto). Naast je salaris bouw je pensioen op en ontvang je vakantiegeld en vakantiedagen. Ook krijg je een pakket met werkkleding.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in