+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Spijkenisse.
Laad meer vacatures

Mobiliteitsadviseur Spijkenisse

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Louwman Group

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Jouw rol

Ben jij de mobiliteitsadviseur die alle mogelijkheden biedt om mensen met een aangepaste auto veilig en verzekerd de weg op te laten gaan? Lees dan verder!

Jouw rol als mobiliteitsadviseur

Wanneer iemand behoefte heeft aan een op maat gemaakte auto om zijn mobiliteit te behouden, ben jij degene die ze kunnen benaderen. Met jouw expertise en samenwerking met technische adviseurs en de monteurs, bied je gedetailleerd advies over de mogelijkheden en aanpassingen van een voertuig. Je baseert dit advies op de indicaties en comfortwensen van de klant. Je gaat niet alleen naar afspraken in showrooms, maar bezoekt ook mensen thuis. Als een verkoper en gesprekspartner van formaat heb jij voor elke situatie een perfect aanbod in petto!

Vanaf het moment dat iemand interesse toont, neem jij de leiding over een vlekkeloos aankoopproces. Als er financiering nodig is, onderzoek je de mogelijkheden en zorg je ervoor dat het haalbaar is. Zodra de keuze is gemaakt om met jou in zee te gaan, verzorg je een op maat gemaakte offerte en stem je de facturatie af met de financiële collega’s binnen Welzorg. Jij zorgt voor een passende financiële oplossing. Denk hierbij aan private lease, eigen bijdragen en mogelijke subsidies.

Je houdt nauwlettend de voortgang in de gaten en geeft regelmatig statusupdates aan de klant. Hiervoor werk je nauw samen met de werkplaatsmanager en de financiële administratie. Uiteindelijk zorg jij ervoor dat de auto wordt afgeleverd en geef je gedetailleerde instructies over het gebruik van alle aanpassingen. Met een heldere uitleg over alle systemen zorg je ervoor dat de gebruiker met vol vertrouwen de weg op kan!

Als er klachten optreden of reparaties nodig zijn, verwijs jij ze moeiteloos door naar de juiste persoon. Of het nu bij de klant of in de werkplaats is, het onderhoud of de reparatie zal worden uitgevoerd door de bekwame professionals waar jij naar verwijst.

Wie ben jij als mobiliteitsadviseur?

Je hebt een grote commerciële drive en vindt het belangrijk dat mensen met vertrouwen de weg op kunnen, ongeacht de beperking. Daarnaast ben je dienstverlenend ingesteld. Je doet niet alleen puur verkoop, je hebt een adviserende rol. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat:

  • Je leert snel in te spelen op de mogelijkheden die er zijn
  • Jij bij voorkeur 2-5 jaar ervaring hebt opgedaan met verkoop. Heb je al ervaring in deze sector? Dat is prettig en anders leren wij je alle ins en outs!
  • Flexibiliteit van beide kanten komt, je zal niet standaard 9 tot 5 werken, de winkel gaat om 8 uur open.
  • Je in de regio Spijkenisse woont, zodat je jouw eigen netwerk ook kan inzetten, om ons netwerk te vergroten

Tijdens de inwerkperiode zal je regelmatig naar onze vestiging in Den Bosch moeten rijden.

In deze functie zal je veel interactie hebben met de klanten en natuurlijk willen wij dat dit op de meest vertrouwelijke manier verloopt. Om een veilige omgeving te garanderen voor jou, je collega’s en je klanten vragen wij om een zogenoemde Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) wanneer je bij ons gaat starten.

Wat krijg je van ons?

  • Mooi salaris op basis van kennis en ervaring
  • Laptop, telefoon en toegang tot onze digitale leeromgeving
  • De kans om mee te groeien met de organisatie in de transitie waarin wij ons bevinden!

Wil jij als Mobiliteitsadviseur meebouwen aan de toekomst van Louwman Group? Kom ook verder en solliciteer direct!

Wie zijn wij?
Bij Louwman Group, een 100% familiebedrijf, is onze missie: Passie om mensen te bewegen. Samen met 3.800 collega’s bieden we de best passende mobiliteit, in de automotive branche én als aanbieder van zorghulpmiddelen. Met vele takken van sport en locaties door heel Nederland kies je met een carrière binnen Louwman Group voor stabiliteit maar ook voor een toekomst vol ontwikkelkansen.

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Tim Verwerda via 0627558061.

Past deze functie je niet maar wil je wel graag bij ons werken? Kijk dan op voor de actuele vacatures.

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Tim Verwerda via 0627558061.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in