+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Aanbesteding consulent Schuldhulpverlening Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.686 - € 4.701 p/m

Vacature in het kort

Als schuldhulpverlener bij Maandag® krijg je de kans om zelfstandig aanvragen voor schuldhulpverlening af te handelen, van intake tot regeling. Je werkt samen met een team van professionals en hebt de mogelijkheid om je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te ontwikkelen via de Maandag® Academy. Geniet van flexibele zekerheid, de kans om bij diverse opdrachtgevers te werken en een rol te spelen in het publieke domein. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als schuldhulpverlener ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig afhandelen van aanvragen schuldhulpverlening vanaf intake tot Schuldregeling/WSNP. Hiervoor voer je intake- en begeleidingsgesprekken, zet je schuldhulpverleningstrajecten op en werk je nauw samen met de budget consulent en trainer. Zo nodig verwijs je door naar andere instanties en onderhoud je contacten met andere betrokken partijen. 


Functie eisen
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als consulent schuldhulpverlening op het gehele traject.  
  • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo-bachelor niveau in de richting sociaaljuridische dienstverlening of maatschappelijke dienstverlening 
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als consulent schuldhulpverlening op het gehele traject bij een gemeentelijke instelling 
  • Gemeentelijk ervaring 
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met het programma Statech  
Over het bedrijf

Maandag® is dé verbinder in werk waar mensen zin in hebben en zin in houden. Met 46 vestigingen in 15 steden zijn we al meer dan 30 jaar leidend binnen het publieke domein en groeien we hard binnen de commerciële sector. Dit doen we samen met 5.200 professionals in de zorg, het onderwijs, de overheid, IT, engineering, finance, HR en communicatie.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Aanbesteding consulent Schuldhulpverlening die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.


De voordelen van Maandag®

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Maandag werkt in jouw regio intensief samen met gemeenten. Bijvoorbeeld door middel van raamovereenkomsten of aanbestedingen. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in